Suomi
Gamereactor
uutiset
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstone: Knights of the Frozen Throne ilmestyy varhain perjantaiaamuna

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blizzardin supersuositun digikorttipelin Hearthstonen uusi laajennus saapuu viimein pelaajien saataville torstain ja perjaintain välisenä yönä. Yhdysvaltain palvelimella pelaamaan päästään jo torstain puolella illalla, mutta Euroopassa joudutaan tuttuun tapaan odottamaan hieman pitempään. Tarkkaa julkaisuaikaa ei silti ole vielä kerrottu, mutta jos kokemusten perusteella arvioidaan, julkaisu tapahtuu Jenkeissä Suomen aikaan torstaina noin klo 22 ja Suomessa 02:00 perjantaina.

Mitä sitten on luvassa? Kirjoitin Knights of the Frozen Thronesta ennakon paljastustapahtumasta, jonka voi lukea täältä. Ensimmäistä kertaa asiaan perehtyville tiedossa on 135 uutta korttia, 9 ilmaista yksinpelimäistä pomokohtaamista, uusi pelilauta ja muutama kokonaan freesi pelimekaniikka, joiden pitäisi uudistaa metapelaamista oikein olan takaa.

Uutena mekaniikkana ovat kokokaan uudet Death Knight -sankarikortit, jotka vanhan kunnon Jarraxxuksen tapaan korvaavat alkuperäisen ja tarjovat erittäin voimakkaita uusia sankarikykyjä sekä muita herkkuja. Lisäksi uutuutena esitellään Lifesteal-avainsana, mikä antaa pelaajille uusia mahdollisuuksia palauttaa kallisarvoista elinvoimaa minioneiden ja spellien kautta uudella tavalla (lukuun ottamatta pari vanhaa poikkeusta).

Hearthstone: Knights of the Frozen Throne -peruspäivitys on jo ladattavissa kaikille alustoille, joten jos haluat päästä pelaamaan sitä heti julkaisussa, kannattaa se käydä lataamassa hetimiten. Ennakko-ostotarjous on sen sijaan jo päättynyt. Vaikka peliä ei pelaisi aktiivisesti, niin julkaisun aikana kannattaa kuitenkin käydä kirjautumassa siihen. Sen myötä saa 3 ilmaista korttipakettia ja yksinpeliprologin suorittamisesta palkitaan yhdellä Death Knight -sankarikortilla.

Tsekkaa laajennuksen traileri alta ja muista käydä lukemassa GR:n arviot sekä artikkelit sivustolta heti julkaisun jälkeen lähiaikoina.

PÄIVITYS to 10.8.2017 klo 14:55:
Blizzard on julkaissut tarkennuksen täällä. KotFT ilmestyy Euroopassa perjantaina klo 06:00 Suomen aikaa. Muut PvE Battle For Icecrown Citadel -siivet ilmestyvät 18.8. klo 01:01 ja 25.8. klo 01:01.

HQ
HQ
HQ
HQ
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä