Suomi
Gamereactor
artikkelit
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstone: Knights of the Frozen Throne - 10 huippukorttia

Hearthstonen uusi laajennus on ilmestynyt. Kokosimme listan kymmenestä huippukortista, jotka toivon mukaan avaa heti ensimmäisistä paketeista.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lista on täysin omien ennakko-oletusten ja ensimmäisen päivän pelien pohjalta mietittyjä. Muitakin huippukortteja on paljon, joten muista kertoa oma listasi kommenteissa.

The Lich King
Knights of the Frozen Thronen ikoninen pääpahis The Lich King on sopivasti yksi koko laajennuksen kovimmista korteista. 8/8 Taunt kahdekalla manalla ei säväytä, mutta kortin teksti nostaa sen arvon taivaisiin. Death Knight -kortit (huomio: eri kuin Death Knight Herot) ovat erittäin voimmakkaita spellejä, joten niillä voi helposti kääntää pelin suunnan. Jos puolestaan vastustaja ei pysty pudottamaan kalmojen kuningasta pois kentältä, on luvassa melko varmasti todella kylmää kyytiä. Lisäksi on tietysti huippuvalinta Stonehill Defenderistä, Free from Amberistä sekä muista taunt-minioneita luovista korteista. Suosittelemme säästämään 1600 arcane dustia tätä hirmua varten, jos tuuri ei sitä suo paketeista.

Righteous Protector
Tämä Paladinin uusi minioni on kuin edellisen maininnan vastakohta. 1/1 Divine Shield ja Taunt ei välttämättä alkuun tunnu erityisen hulppealta, mutta ensivaikutelman ei kannata hämätä. "Suojakupla" tekee Righteous Protectorista yllättävän ärsyttävän minionin päästä läpi, joten sillä voi halvalla suojata tärkeämpiä kohteita. Buff-tyylisissä dekeissä sekä aggrossa se nähdään myös varmasti. Onneksi se on Common, joten sen ilmaantumista paketeista voi odottaa hyvällä todennäköisyydellä.

Hearthstone: Heroes of WarcraftHearthstone: Heroes of Warcraft
Tämä on mainos:

Malfurion the Pestilent
Death Knightit ovat uuden korttisetin mielenkiintoisimmat ja myös vaikeimmin ennustettavat kortit. Monet niistä ovat merkityksellisiä, mutta ensimmäisenä nostamme esille Druidin Malfurion the Pestilentin. Sen vahvuus on joustavuus. Pöytään saapuessaan se joko tarjoilee kontrollia Poisonous-hämisten tai Taunt-skarabien voimin, ja lisukkeena Hero Powerin kolme hyökkäysvoimaa tai armouria tekee kokonaisuudesta houkuttelevan paketin. Malfurion on lisäksi halpa, joten vastoin kuin monet muut DK:t, se jättää manaa mahdollisiin muihinkin peliliikkeisiin.

Blood Razor
Tätä Warrior on kaivannut: kontrolliin ja komboihin pystyvää huippuasetta neljän manan kohdalle. Blood Razor on Battlecryn ja Deathrattlen ansiosta käytännössä kaksi miniatyyri-Swipeä yhdessä paketissa. Se on siis äärimmäisen tehokasta manan käyttöä ja fiksusti pelaamalla sillä voi kerätä todella paljon tempoa. Kombojen suhteen sillä on myös valtavasti potentiaalia. Vaihtoehtoja on valtavasti. Tottakai sillä voi aktivoida Enrage-minioneja, Armorsmithejä ja niin edelleen, mutta loppupeliin kortilla voi luoda aivan käsittämättömän kovia liikkeitä jättiläisten ja Blood Brothersien kanssa.

Hearthstone: Heroes of WarcraftHearthstone: Heroes of Warcraft

Forge of Souls
Millä Warrior sitten varmistaa, että Blood Razorin löytää valmiiksi komboa varten? Blizzard tarjoaa ystävällisesti tähän apuvälineen Forge of Soulsin muodossa. Tätäkin korttia on helppo aliarvioida, mutta hyvin tarkan kortinnoston mahdollistava kortti on aina vahva. Veikkaammekin, että Forge on yhtenä kappaleena jokaisessa Warrior-dekissä. Aggro haluaa aina lisää aseita ja kontrollidekit kaivavat kortilla Growl Howlit ja Blood Razorit ilomielin. Jos pelaat Warriorilla, niin kannattaa craftata heti saman tien.

Tämä on mainos:

Bonemare
Joidenkin mielestä tätä korttia voi kuvailla Common-korttien Dr. Boomina. 7 manalla yhteensä 9/9 piirrearvo on selkeästi perinteisen 7/7 yläpuolella, ja osan siitä saa vielä nopeasti hyödynnettyä, jos parannuksen saava käskyläinen on aikaisemmalta vuorolta. Kortin ominaisuuksia verrattaessa +4/+4 parannus on suoraan verrattavissa 4 manan Blessing of Kingsiin, joten yli jää 3 manan 5/5. Heikkoutena tietenkin on se, että tyhjään pöytään lyödessä se ei tarjoa mitään hyvää. Lisäksi täytyy mainita, että koska kortti on Common, sitä tullaan näkemään areenassa. Paljon.

Hearthstone: Heroes of WarcraftHearthstone: Heroes of Warcraft

Corpsetaker
Monet muistavat Al'Akir the Windlordin Shamanien voimanpesänä. 8 manalla se tarjosi hieman kaikkea: Chargen, Windfuryn, Divine Shieldin ja Tauntin. Nyt puolella hinnalla voit luoda oman Al'Akirin ilman Chargea jokaiselle hahmoluokalle. Lisäksi tarjolla on laajennuksen uusi Lifesteal. Lähes täydellinen Corpsetaker ei ole kovin vaikea luoda pakan rakennusvaiheessa: esimerkiksi Paladinin Wickerflame Burnbristle täyttää yksin kolme vaatimusta, eikä Windfury ole niin tärkeää Tauntin kanssa. Mutta jos nostat Wickerflamen ennen kuin pääset pelaamaan Corpsetakerin, homma ei toimi niin hyvin. Siksi pakassa täytyy olla useampia kätyreitä tärkeille ominaisuuksille, jotta Corpsetaker toimisi säännöllisesti. Tirion Fordringin, Wickerflamen Burnbristlen ja muiden Divine Shieldien vuoksi Paladin on paras vaihtoehto Corpsetakerille.

Uther of the Ebon Blade
Mihin monet ensimmäisenä kiinnittävät huomiota Uther of the Ebon Bladessa on neljän hevosmiehen voittomahdollisuus. Monet keskustelupalstat puhuivat vaan mahdollisista korttiyhdistelmistä, joilla kaikki hevosmiehet voisi saada yhdessä vuorossa kokoon. Uther of the Ebon Bladessa on kuitenkin kaksi tärkeämpää ominaisuutta: paljon terveyttä ja vahinkoa tarjoava ase, jolla selviää pelissä pitkälle, ja 2/2 hevosmiesten tarjoama teho. Kahden terveyspisteen poistaminen on paljon vaikeampaa, sillä kun aikaisemmin Mage, Druid, Rogue ja Paladin (sekä joskus Shaman ja Priest) pystyivät poistamaan omalla hero powerillaan Paladinin pikkukätyreitä, nyt siihen pystyy lähinnä Shadowreaper Anduin. Vihollisen on siis pakko tuhlata resurssejaan niiden poistamiseen, ja jossain vaiheessa niille ei vain voi enää mitään.

Hearthstone: Heroes of WarcraftHearthstone: Heroes of Warcraft

Ultimate Infestation
Jos yhteen korttiin voisi saada kuuden manan Starfiren, kuuden manan Shieldmaidenin ja seitsemän manan Sprintin, kortin pitäisi loogisesti maksaa vähintään 19 manaa, ellei enemmänkin. Kortti tarjoaa Druidille todella paljon jytyä loppupeliin, mikä sopii melkein jokaiseen Druid-pakkaan jadea lukuun ottamatta. Erityismaininta menee kuitenkin Quest Druidille, sillä Barnabuksen jälkeen jokainen Ultimate Infestationin nostama käskyläinen on ilmainen. Yhdellä kortilla voi siis parhaimmassa tapauksessa saada kuusi megasuurta käskyläistä ja vaikka mitä.

Obsidian Statue
Priestin oma versio Tirion Fordringista. Obsidian Statuen Deathrattle on jo itsessään tarpeeksi hyvä, että sen voi liittää Quest Priestiin N'Zothin, Barnesin, Onyx Bishopin ja Eternal Servituden kanssa. Taunt ja Lifesteal vain lisäävät tämän kortin tehoa, eikä sen piirrearvokaan ole huonoimmasta päästä. Ja koska se ei ole edes legendaarinen, niitä voi olla kaksi jokaisessa Priest-pakassa. Ja eiköhän näin myös tule käymään. Ja koska Priestillä ei ole montaa Taunt-kätyriä, Stonehill Defender tulee tarjoamaan tätä korttia usein, puhumattakaan Free from Amberistä.

Hearthstone: Heroes of WarcraftHearthstone: Heroes of Warcraft
HQ
HQ
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä