Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Hangzhou Spark antoi kenkää yhdelle valmentajalle ja joukkueen managerille

OnlyWish ja DoubleSai saivat lähteä Overwatch League -joukkueesta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Hangzhou Spark on tehnyt muutoksia niin johtoonsa kuin valmennustiimiinsäkin valmistauduttaessa uuteen Overwatch League -kauteen. Lähdön ovat saaneet apuvalmentaja Chen "OnlyWish" Lizhen ja joukkueen manageri Saisai "DoubleSai" Huang. Asiasta kerrottiin Twitterissä.

"After consultation of both parts, a final agreement was reached. Today we part ways with our Team Manager, DoubleSai. Since the team was built, he has always been the heart of us, we sincerely thank him for his hard work these years."

Overwatch Leaguen odotetaan jatkuvan huhtikuussa 2022.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä