Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo Wars 2

Halo Wars ei ole saamassa jatkoa

343 Industries on saanut Halo Wars 2:n valmiiksi, mutta seuraavaksi edessä ei ole Halo Wars 3.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Halo Wars 2:n ilmestymisestä on vierähtänyt jo vuosia, ja viimeisimmästä päivityksestäkin on mennyt puoli vuotta. Nyt tekijät kertoivat, ettei teoksen parissa enää työskennellä toimivuuden varmistamista enempää. Tämän lisäksi Halo Wars 3:n odottajat saivat kylmän suihkun.

343 Industries kertoi Halo Waypointissa julkaistussa blogiviestissä, ettei Halo Wars -sarjan osalta ole tällä hetkellä aktiivisia suunnitelmia:

"343 Industries has no current plans for further Halo Wars 2 work including content updates, balance patches, bringing the title to other platforms, or a new game in the series. We will, however, continue to monitor the game and ensure everything is working as expected."

Sarjan lopullinen kuoppaaminen ei kuitenkaan ole täysin varmaa, sillä tekijät jättävät oven raolleen:

"But, we're specifically never going to say never because, well, who knows what the future may bring."

Mikäli uuden Halo Warsin tuotanto aloitettaisiin, tarkoittaisi se todennäköisesti julkaisua aikaisintaan 2024. Ja kun suunnittelupöydällä lojuvat tällä hetkellä muiden projektien paperit, ei strategiasarjan paluuta kannata odottaa liian kuumeisesti.

Halo Wars 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Halo Wars ei ole saamassa jatkoa

Halo Wars ei ole saamassa jatkoa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Mesiä

Halo Wars 2:n ilmestymisestä on vierähtänyt jo vuosia, ja viimeisimmästä päivityksestäkin on mennyt puoli vuotta. Nyt tekijät kertoivat, ettei teoksen parissa enää...

0
Halo saa uusitun ulkoasun?

Halo saa uusitun ulkoasun?

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Halo 4 ja Halo 5 -pelien taiteellinen tyyli ei täysin säväyttänyt pelaavaa kansaa, sillä ihmiset olivat tottuneet aiempien osien värikkääseen tyyliin, jota myös Halo Wars...Ladataan seuraavaa sisältöä