Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo Infinite

Halo Infinite saa 8v8 Squad Battlen klassisilla Halo 3 -kartoilla

343 Industries on esitellyt uuden pelilistan, jota Halon veteraanit varmasti arvostavat.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos kysyt ihmisiltä, ​​mistä Halosta he pitävät eniten, on mahdollista, että melko harvat heistä vastaavat Halo 3. Se julkaistiin vuonna 2007 ensimmäisenä Halona Xbox 360:lle, ja se sai ylivoimaisen paljon myönteisiä arvosteluja ja saavutti valtavia myyntilukuja.

343 Industries on nyt selvästikin ymmärtänyt, että monet pelaajat haluaisivat palata tähän aikaan. Siksi he ovat julkaisseet tilan nimeltä 8v8 Squad Battle for Halo Infinite. Studio selittää konseptin, jota verrataan vanhaan hyvään klassiseen Big Team Battleen:

"If you find Big Team Battle too chaotic at 12v12 but 4v4 is just not enough, then let us introduce you to the new Squad Battle playlist!

Resembling the BTB of old, Squad Battle pits 8v8 in a mix of Slayer and Objective modes on community made maps that lend themselves well to both infantry and vehicular combat. Some might even look a little familiar to Halo veterans..."

8v8 Squad Battlen nostalgian maksimoimiseksi tähän uuteen tilaan on lisätty kolme Forgen luomaa klassikkoa Halo 3:sta, ja se näyttää todella hyvältä:

• Halo 3 Last Resort Remake
• Halo 3 Valhalla Remake
• Halo 3 Rat's Nest Remake

Siirry osoitteeseen Halo Waypoint lukeaksesi lisää aiheesta. Tai... käynnistä vain Halo Infinite ja liity mukaan hauskanpitoon.

Halo Infinite

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä