Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo 2

Halo 2:n E3-demo oli vedätystä

Bungie myöntää: Xboxin kyvyt ylittyivät

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bungie myöntää nyt avoimesti, että vuoden 2003 huikea Halo 2 -demo antoi todellisuutta paremman kuvan pelistä. Demossa valtava kaupunki oli joutunut Covenant-invaasion alle ja Master Chief taisteli vimmaisesti muukalaisia vastaan eri ajoneuvoin. Samaa ei nähty lopullisessa pelissä.

"Koko grafiikkamoottori oli heitettävä roskiin, koska sen kanssa ei olisi ikimaailmassa voitu julkaista peliä Xboxille", Halo 2:n pääohjelmoija Chris Butcher paljasti demosta Eurogamerille.

Lopullinen Halo 2 tuli konsolille eri grafiikkamoottorilla ja mahtipontisia ideoita menettäneenä. Butcherin mukaan studion epärealistiset tavoitteet ajoivat projektin vaikeuksiin, kun valtava määrä työtä oli lopulta heitettävä hukkaan.

"Jos katsotaan Floodin kansoittamaa kenttää, kanranteenialueen sisällä - se on jäljelle jääneet 20 prosenttia järkälemäisestä, laajalle levittäytyvästä kentästä, joka oli huolellisesti rakennettu ja käsin kasattu, mutta jota ei milloinkaan olisi voitu julkaista millään moottorilla", Butcher päivitteli.

Halo 2:sta tuli lopulta hitti, mutta etenkin sen äkkinäinen loppu sai fanien veren kiehumaan.

Halo 2
Halo 2
Halo 2
Halo 2
Halo 2
Halo 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Halo-roinaa tarjolla Microsoft Storessa

Halo-roinaa tarjolla Microsoft Storessa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Halo 2 on saapunut PC:llä osaksi Halo: The Master Chief Collectionia. Sen kunniaksi Microsoft Storessa on taas tarjolla kaikenlaista kivaa roinaa, kuten hiirimattoja,...

0
Halo Wars 2: n saavutukset paljastuivat

Halo Wars 2: n saavutukset paljastuivat

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

343 Industries on paljastanut Halo Wars 2: n foorumilla listan kerättävistä saavutuksista. Peli julkaistaan PC: lle ja Xbox Onelle 21. helmikuuta. Kokonainen litania 57...Ladataan seuraavaa sisältöä