Suomi
Gamereactor
guide
Hades II

Hades II: Kuinka voittaa Hecate

Aivan kuten Megaera ensimmäisessä pelissä, tämä ensimmäinen pomo voi suodattaa paljon pelaajia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

***VAROITUS: TÄMÄ ARTIKKELI SISÄLTÄÄ SPOILEREITA Hades II ***

Hades II on täynnä vaikeita vihollisia. Surukentillä tapaamistasi loputtomista lyövistä miehistä verisiin itkeviin vihollisiin, jotka vain huutavat kasvoillesi, on paljon ärsytyksiä, jotka estävät sinua saavuttamasta Tartarusta ja Chronosta.

Ensimmäinen suuri testi matkallasi ei ole kukaan muu kuin Melinoën opettaja ja rehtori Hecate. Titaani ei ole työntäjä, ja hän on täällä todistamassa, että sinulla on jopa mahdollisuus voittaa Chronos myöhemmin pelissä.

HQ
Tämä on mainos:

Vaikka hän on ensimmäinen ja vähiten vaikea kohtaamistasi pomoista, Hecate, kuten Megaera ennen häntä, voi taistella melkoisesti, varsinkin ennen kuin onnistut päivittämään Melinoën potentiaalin. Joten, jos kamppailet voittaaksesi hänet, tässä on pikaoppaamme siitä, kuinka voit tehdä juuri sen.

Nyt Hecatella ei valitettavasti ole vain off-painiketta, joten ei ole ratkaisevaa tapaa voittaa häntä aina. Mutta onneksi tämä jättää oven auki, jotta voit potkaista hänen päätään haluamallasi tavalla. Ensin valmistautuminen on kuitenkin paras vaihtoehto voittaa hänet, ja paras tapa valmistautua on investoida joihinkin päivityksiin leirilläsi. Kun hankit itsellesi kuoleman uhman tuhkan avulla (tai nappaat onnekkaamman hampaan Schelemeukselta), voit tehdä enemmän virheitä Hecaten liikkeen oppimisessa. Myös Odysseuksen Knuckle Bones (jonka saat lahjoittamalla hänelle yhden nektarin) antaa sinun raapia palan Hecaten HP: tä ja saada sinut ottamaan vähemmän vahinkoa hänen hyökkäyksistään.

Hecaten hyökkäyksistä puheen ollen, jos tiedät mitä etsit heidän kanssaan, pystyt väistämään ne helpommin. Hecate aloittaa taistelun aina tulirenkaallaan, joka voidaan väistää sitten ulos, mikä mahdollistaa helpon vahingon liikkumattomana. Sitten sinun kannattaa varoa, että hän vetää kätensä takaisin. Kestää hetken, ennen kuin hän heiluttaa sauvojaan ja heittää tulikaaria tiellesi, mutta jos väistät juuri kun hänen mallinsa vilkkuu, voit ohittaa vahingon ja välttää häntä seuraamasta sinua. Huuhtele ja toista tämä, kunnes saat hänet toiseen vaiheeseen.

Hades II
Tämä on mainos:

Jos Hecate jossain vaiheessa jakautuu kolmeen versioon itsestään, paras vaihtoehto on juosta areenan vasempaan yläkulmaan, koska siellä hänen hyökkäyksensä eivät tavoita sinua. Jos tämä kohta ei ole turvallinen, mene vastakkaiseen nurkkaan. Voit yrittää selvittää, mikä Hecate on todellinen, mutta se voi olla hankalaa, joten riskittömimmän vaihtoehdon kannalta paras vaihtoehto on vain pysyä poissa.

Kun Hecate kutsuu noidansa siirtymään toiseen vaiheeseen, parasta, mitä voit tehdä, on pysyä liikkuvana. Vaikka luulet olevasi turvassa vain vilkaisemalla häntä kulmasta, jaloillasi pysyminen ja jatkuva liikkuminen tarkoittaa, että sinusta ei tule helppoa kohdetta tiellesi kulkeville ammuksille. Tässä taistelussa on vain yksi kohta, josta haluat tulla helpoksi kohteeksi, ja se on siirtyminen Hecaten kolmanteen vaiheeseen. Täällä hän lähettää pallon, joka näyttää jäljittävän sinut riippumatta siitä, mitä teet, ja muuttaa sinut lampaaksi. Kirjoitushetkellä paras suosituksemme on vain antaa sen tapahtua. Jos muutut lampaaksi varhaisessa vaiheessa, se tarkoittaa, että sinulla on vähemmän aikaa epätoivoisesti kahlata ympäriinsä, koska Hecaten noitaystävät kutevat hetkessä polymorfisen jälkeen.

Sen jälkeen huuhtele ja toista väistelemällä AoE-hyökkäyksiä parhaasi mukaan, samalla kun pysyt lähellä Hecatea aina, kun hän ei ole jakautunut kolmeen. Jos pidät painetta ylhäällä, saat hänet alas hetkessä. Yksi huomioitava asia kolmannessa vaiheessa on, että Hecate teleporttaa toisinaan takanasi yrittääkseen yllättää sinut, mutta pidä vain kiinni viivastasi, kunnes näet hänen ilmestyvän, ja mene sitten hänen taakseen ja olet kunnossa.

Kuinka voitit Hecaten?

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä