Suomi
Gamereactor
uutiset
Gundam Evolution

Gundam Evolution suljetaan marraskuussa

"Olemme päättäneet, että emme enää voi tarjota pelaajiamme tyydyttävää palvelua."

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos olet Gundam-fani, Bandai Namcolla on sinulle huonoja uutisia. Kuten blogiviestissä mainittiin, Gundam Evolution suljetaan virallisesti marraskuussa, koska kehittäjä on tullut siihen tulokseen, että "emme voi enää tarjota pelaajiamme tyydyttävää palvelua."

Bandai Namcon mukaan Gundam Evolution suljetaan 29. marraskuuta 2023, ja yksi asia tulee muuttumaan, eli miten peliä jaetaan siihen asti.

Meille kerrotaan, että päivitykset jatkuvat pelin kuudennen kauden julkaisun rinnalla 23. elokuuta asti, tuoden uuden yksikön ja kaksi karttaa lisää. Seitsemännellä ja viimeisellä kaudella 25. lokakuuta mukaan tulee vielä uusi yksikkö ja kartta. 26. heinäkuuta alkaen kaikki EVO Coinsin ja EC Pod Limitedin myynti lopetetaan ja myös EC Pods-, CAP Pods- ja Ticket Pods -päivitykset lopetetaan.

Kun peli suljetaan 29. marraskuuta, Bandai Namco huomauttaa, että pelissä ei ole tämän jälkeen mitään osaa, joka jää saataville.

Bandai Namco kommentoi asiaa seuraavasti: "Haluamme ilmaista kiitollisuutemme kaikille, jotka ovat pelanneet peliä ja tukeneet meitä tähän asti. Samalla haluamme vilpittömästi pyytää anteeksi faneiltamme ja pelaajiltamme."

Gundam Evolution

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä