LIVE
HQ
logo hd live | The Rogue Prince of Persia
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   lifestyle

   Guinness on luonut sinulle tavan kaataa täydellinen tuoppi

   Nitrosurge tarjoaa täydellisyyttä jokaiseen tuoppiin.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Ihmiset rakastavat olutta. Ja kaikista markkinoilla olevista oluista Guinness on yksi, ehkä jopa suosikki - ainakin näin näyttää olevan Isossa-Britanniassa. Mutta toisin kuin monet muut oluttyypit, täydellisen Guinness-tuopin kaataminen vaatii enemmän taitoa kuin miltä näyttää, ja oluttitaani tietää, että amatöörioluen tuntijat ovat kohdanneet vaikeuksia tehdä juuri tätä.

   Siksi se on nyt luonut Guinness Nitrosurgen, laitteen, joka on luotu auttamaan sinua kaatamaan täydellinen tuoppi olutta. Tapa, jolla se toimii, on yksinkertaisesti kiinnittää Nitrosurge Guinness-tölkin yläosaan ja kaada sitten pois ja lopputuloksena on kuvankaunis tuoppi täydellisyyttä - tai ainakin Guinnessin demo sai sen näyttämään sellaiselta.

   Guinnessin maailmanlaajuisena laatupäällikkönä Steve Gilsenan totesi: "Nitrosurge mullistaa kaatokokemuksen ja tarjoaa kauniin sileän Guinnessin."

   Laitteen saalis on, että sinun on ostettava Guinnessin Nitrosurge-tölkit, jotta ne sopivat laitteeseen, koska tavalliset tölkit eivät näytä tekevän temppua.

   Tämä on mainos:

   Mitä tulee siihen, mistä voit saada Nitrosurgen, Isossa-Britanniassa laite on saatavana yksinomaan TESCO-jälleenmyyjiltä hintaan 25 puntaa.

   Guinness on luonut sinulle tavan kaataa täydellinen tuoppi
   Guinness


   Ladataan seuraavaa sisältöä