Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Guild Esports julkistaa miesten CS:GO-joukkueen

Kokoonpanoilmoitusta odotetaan lähitulevaisuudessa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

David Beckhamin tukema, Lontoossa sijaitseva esports-organisaatio Guild Esports on ilmoittanut perustavansa oman miesten Counter-Strike: Global Offensive-joukkueen. Kokoonpano kilpailee useissa turnauksissa ympäri maailmaa, ja se toimii miespuolisena vastineena Guild: n kokonaan naisille tarkoitetulle joukkueelle, joka julkistettiin aiemmin tänä vuonna.

"Osallistumisemme miesten kilpailuihin, mitä korostaa lähestyvä Counter-Strike 2:n julkaisu, sopii täydellisesti visioomme nostaa brändimme läsnäoloa jatkuvasti maailmanlaajuisesti", sanoi Guild Esportsin toimitusjohtaja Jasmine Skee. "Täysin naispuolisen Counter-Strike-tiimimme aiemmin tänä vuonna saaman erinomaisen vastaanoton jälkeen olemme innokkaita hyödyntämään tätä kasvavaa markkinaa entisestään, tarttumalla sen tarjoamiin lukemattomiin sponsorointi- ja ansaintamahdollisuuksiin."

Guild ei ole vielä julkistanut varsinaisia pelaajia ja henkilökuntaa, jotka muodostavat tämän joukkueen, mutta meille luvataan kuulla lisää tästä lähitulevaisuudessa.

Counter-Strike: Global Offensive
Guild Esports

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä