Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Guangzhou Charge heitti hyvästit viidelle Overwatch-pelaajalle, mukana suomalainen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatch Leaguen mylläys jatkuu. Guangzhou Charge on ilmoittanut antaneensa kenkää peräti viidelle pelaajalle, ja joukossa on myös kotimainen Joona 'Fragi' Laine. Muut poistuneet ovat Hongjun 'Hotba' Choi, Lizhen 'OnlyWish' Chen ja Hyungseok 'Bischu' Kim.

Asia paljastui Twitterissä, ja samalla saatiin tietää sekin, että Wonjae 'Rise' Lee eläköityy Overwatchista palatakseen koulun penkille.

Chargessa pelaavat nyt Jungwoo 'Happy' Lee, Jinseo 'Shu' Kim, Charlie 'Nero' Zwarg, Yiliang 'Eileen' Ou, Jungyeon 'Chara' Kim ja Seungpyo 'Rio' Oh.

Overwatch
Photo: Overwatch League

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä