Suomi
Gamereactor
uutiset
Uncharted 3: Drake's Deception

GRTV: Haastattelussa entinen Uncharted 3:n pääsuunnittelija

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Richard Lemarchand oli Uncharted 3: Drake's Deceptionin pääsuunnittelija, mutta tämä jätti Naughty Dogin sittemmin taakseen ottaakseen opetuspestin Etelä-Kalifornian yliopistossa. Tässä haastattelussa Lemarchand kertoo päätöksestään jättää Naughty Dog, indien ja AAA:n kehittämisen eroista ja yhtäläisyyksistä, sekä indie-skenen tilanteesta.

Indie- ja taidepeliskene liikkuu Lemarchandin mukaan niin nopeaa, ettei siinä meinaa pysyä mukana, vaikkka hänen asemansa GDC:n kokeellisten pelien työpajan johdossa takaakin jatkuvan aitiopaikan tähän toimintaan.

Indiemeiningissä Lemarchand arvostaa sen demokraattista luonnetta. Jokainen voi saada äänensä kuuluviin, ja vuorovaikutus valtakulttuurin kanssa on kiehtovaa seurattavaa. Hänen mielestään monet kulttuurisista kysymyksistä selvitetäänkin näiden rajapinnalla.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Amy Hennig saa BAFTAn ensi kuussa

Amy Hennig saa BAFTAn ensi kuussa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Brittien Oscarit eli The British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) antaa erikoispalkinnon Naughty Dogista tunnetulle Amy Hennigille ensi kuussa tunnustuksena...Ladataan seuraavaa sisältöä