Suomi
Gamereactor
uutiset
Grid 2

Grid 2:n tekijät GRTV:n haastattelussa

Asiaa muun muassa kattavista moninpeliominaisuuksista.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Grid 2 oli esillä hiljattain Global Gamers Dayssä, ja GRTV pääsi jututtamaan Codemastersia kaahailun ominaisuuksista. Haastattelussa käsitellään yksinpeliä ja ratojen luontia, mutta erityisesti moninpeliä, josta tapahtumassa paljastettiin uusia yksityiskohtia.

Peli tukee muun muassa kattavia tilastoja ja mahdollistaa pelinhaun oman pelityylin pohjalta. Jos esimerkiksi haluaa ajaa kilpaa ammattimaisesti, voi kolari-intoiset suodattaa pelinhausta pois. Toisaalta kenenkään ei haluta ajavan yksin, joten tekoäly voi tarvittaessa täyttää viivalta puuttuvat kuljettajat, varmistaen kaikkien pelimuotojen kestävän pelattavuuden.

Valikoimassa ovat Race, Endurance, Drift, Touge, Checkpoint, Face Off ja Time Attack. Lisäksi mukana on viikoittaisia haasteita, kuten Overtake ja Power Lap.

Koko 11-minuuttinen haastattelu on katsottavissa alta:

HQ

MONINPELIKUVIA:

Grid 2
Grid 2Grid 2
Grid 2Grid 2
Grid 2Grid 2
Grid 2Grid 2
Grid 2Grid 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grid 2Score

Grid 2

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Race Driver: Gridin jatko-osaa on saatu odottaa viitisen vuotta, ja lopputulos on kuin yhteenveto kaikesta, mitä Codemasters on tässä sukupolvessa tehnyt ja oppinut.

Modituki tulossa Grid 2:n PC-versioon

Modituki tulossa Grid 2:n PC-versioon

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Modituki mahdollistaa yksinpelissä etenemisen esimerkiksi omia muokattuja autoja ja efektejä käyttäen. Tähän asti modattua peliä ei ole voinut tallentaa.

Uudet menopelit driftasivat Grid 2:een

Uudet menopelit driftasivat Grid 2:een

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Grid 2:een on nyt ilmestynyt uusi Drift Pack kaikille kolmelle alustalle. Codemasters myös muistuttaa, että RaceNet-oheisohjelman saa ilmaiseksi iTunesista.

Grid 2 jatkaa Britannian pelilistan kärkipaikalla

Grid 2 jatkaa Britannian pelilistan kärkipaikalla

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Grid 2 posottelee letkan kärjessä Britannian pelilistalla myös viikolla 23. Toista viikkoa ykköspaikkaa hallitseva kaahaus pitää vielä roimaa johtoa kakkosena palloilevaan FIFA 13:een, jota seuraa tuoreeltaan ilmestynyt Remember Me.Ladataan seuraavaa sisältöä