LIVE
HQ
logo hd live | Anger Foot
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Grid 2

   Grid 2 sai julkaisupäivän

   Tsekkaa myös uunituoreet kuvat

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Codemasters on vahvistanut tarkan julkaisuajan kaahailupeli Grid 2:lle. Peli ilmestyy Euroopassa 31. toukokuuta, mikä on linjassa aiemmin kerrotun kevät-kesäakselin kanssa. Alustoina toimivat PC, PS3 ja Xbox 360.

   Ilmoituksen yhteydessä studio julkaisi pelistä viisi uutta kuvaa, jotka ovat nähtävillä alla. Yhtiön mukaan kuvien autot ovat osa Special Editioniin kuuluvia ladattavia bonuksia.

   Grid 2Grid 2
   Grid 2Grid 2Grid 2

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   Grid 2Score

   Grid 2

   ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

   Race Driver: Gridin jatko-osaa on saatu odottaa viitisen vuotta, ja lopputulos on kuin yhteenveto kaikesta, mitä Codemasters on tässä sukupolvessa tehnyt ja oppinut.

   Modituki tulossa Grid 2:n PC-versioon

   Modituki tulossa Grid 2:n PC-versioon

   UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

   Modituki mahdollistaa yksinpelissä etenemisen esimerkiksi omia muokattuja autoja ja efektejä käyttäen. Tähän asti modattua peliä ei ole voinut tallentaa.

   Uudet menopelit driftasivat Grid 2:een

   Uudet menopelit driftasivat Grid 2:een

   UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

   Grid 2:een on nyt ilmestynyt uusi Drift Pack kaikille kolmelle alustalle. Codemasters myös muistuttaa, että RaceNet-oheisohjelman saa ilmaiseksi iTunesista.

   Grid 2 jatkaa Britannian pelilistan kärkipaikalla

   Grid 2 jatkaa Britannian pelilistan kärkipaikalla

   UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

   Grid 2 posottelee letkan kärjessä Britannian pelilistalla myös viikolla 23. Toista viikkoa ykköspaikkaa hallitseva kaahaus pitää vielä roimaa johtoa kakkosena palloilevaan FIFA 13:een, jota seuraa tuoreeltaan ilmestynyt Remember Me.   Ladataan seuraavaa sisältöä