Suomi
Gamereactor
uutiset
Grid 2

Grid 2 ja olo kuin superstaralla

Codemasters valotti pelin ominaisuuksia

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Grid 2:sta ei kannata odottaa äärimmäisen vaikeaa ajosimulaattoria. Pelin tavoitteena on saada pelaaja tuntemaan itsensä "superstaraksi" heti kättelyssä, Codemasters kuvaili Raptrissa järjestetyssä avoimessa haastattelussa.

"Jopa kasuaalifani voi napata pelin ja tuntea itsensä heti sankariksi", suunnittelija Ross Gowing vastasi ja jatkoi, että ohjattavuudesta löytyy myös nyansseja kokeneemmille pelaajille.

Ajomallin ei pitäisi olla suuresti erilainen kuin alkuperäisessä Race Driver: Gridissä. Ideana on edelleen tasapainottaa peli niin, että siitä löytyy tarpeeksi haastetta, mutta helposti opittavassa muodossa. Esimerkiksi autojen aliohjautuvuutta on tietoisesti rajoitettu ja sen sijaan mutkien selvittäminen on enemmän sivuluisun hallintaa.

Tarkkuutta kaahailussa ainakin pitäisi riittää, koska fysiikkamoottori laskee autoon vaikuttavia voimia 1000 kertaa sekunnissa. Vauhti on yhtä tiukka kuin alkuperäisessä pelissä huolimatta fysiikoihin tehdyistä parannuksista, joihin kuuluvat muun muassa entistä yksityiskohtaisemmat kolarit. Jokainen peltiosa vääntyy, hiilikuitu pirstoutuu ja betonivalleihin jää maalijälkiä.

Kehittäjät mainitsivat myös, että peliin on luvassa laaja rattituki ja omia pirssejään on mahdollista kustomoida erilaisin maalauksin ja lisäosin. Autojen päivitettävyydestä kerrotaan tarkemmin huhtikuussa.

Hiljattain mainosvideossa nähtyä telemetriadataa ei ole itse pelissä, mutta Codemasters uskoo ajotuntuman riittävän säätöjen tekemiseen.

Pelikuvaa viime syksyltä:

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grid 2Score

Grid 2

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Race Driver: Gridin jatko-osaa on saatu odottaa viitisen vuotta, ja lopputulos on kuin yhteenveto kaikesta, mitä Codemasters on tässä sukupolvessa tehnyt ja oppinut.

Modituki tulossa Grid 2:n PC-versioon

Modituki tulossa Grid 2:n PC-versioon

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Modituki mahdollistaa yksinpelissä etenemisen esimerkiksi omia muokattuja autoja ja efektejä käyttäen. Tähän asti modattua peliä ei ole voinut tallentaa.

Uudet menopelit driftasivat Grid 2:een

Uudet menopelit driftasivat Grid 2:een

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Grid 2:een on nyt ilmestynyt uusi Drift Pack kaikille kolmelle alustalle. Codemasters myös muistuttaa, että RaceNet-oheisohjelman saa ilmaiseksi iTunesista.

Grid 2 jatkaa Britannian pelilistan kärkipaikalla

Grid 2 jatkaa Britannian pelilistan kärkipaikalla

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Grid 2 posottelee letkan kärjessä Britannian pelilistalla myös viikolla 23. Toista viikkoa ykköspaikkaa hallitseva kaahaus pitää vielä roimaa johtoa kakkosena palloilevaan FIFA 13:een, jota seuraa tuoreeltaan ilmestynyt Remember Me.Ladataan seuraavaa sisältöä