LIVE
HQ
logo hd live | Galacticare
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Greedfall

   Greedfall saapuu kesäkuun lopussa uuden sukupolven konsoleille Xbox Series X ja Playstation 5

   Tulossa myös uusi versio Gold Edition, ja uutta laajennustakin saadaan.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Spiders Studio ja Focus Home Interactive lanseerasivat fantasiaroolipeli Greedfallin lokakuussa 2019, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Marraskuun lopussa 2020 selvisi, että Greedfall on tulossa Playstation 5:lle ja Xbox Series X:lle, ja pian on sen aika. Päivämäärä on 30. kesäkuuta.

   Twitterin mukaan päivitys on ilmainen pelinsä Xbox Onelle ja Playstation 4:lle hankkineille. Luvattuna on 4K-kuvaa, parempaa grafiikkaa, lyhyempiä latausaikoja ja mahdollisuus pelata lukemissa 60 fps.

   Niin ikään 30. kesäkuuta linjoille saapuu uusi laajennus The De Vespe Conspiracy, jossa pääsee tutkimaan uutta pelialuetta Teer Fradee, ja setvimään pahaa salaliittoa.

   Edelleen Greedfall: Gold Edition saadaan sekin ulos 30. kesäkuuta. Mukana on peruspelin ja laajennuksen ohella kaikenlaista pientä kivaa lisätauhkaa.

   Greedfall

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   0
   GreedfallScore

   Greedfall

   ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

   Uudisasukkaana vieraassa ja vihamielisessä maailmassa.

   0
   GR Livessä tänään Greedfall

   GR Livessä tänään Greedfall

   UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

   Spiders Studion kohtuullisen hyvä roolipeli Greedfall on ulkona, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Nyt tätä teosta pelataan parin tunnin ajan GR Livessä....   Ladataan seuraavaa sisältöä