Suomi
Gamereactor
laitearviot

Gravastar Mercury M1 Pro Gunmetal ei suinkaan ole huono

Muotoilu on ehkä erikoinen, mutta se ei tarkoita huonoa laatua.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gravastar, joka on nimetty gravitaatiotyhjiötähden mukaan (puhumme tässä hypoteettisesta astrofysiikasta), tunnetaan valtavasta scifi/cyberpunk/alien-inspiroidusta suunnittelustaan, erityisesti kaiuttimista ja latureista. Mutta tässä testaamme heidän langatonta Mercury M1 Pro -hiirtään, jolle on ominaista avoin hunajakennorakenne, mikä saa sen näyttämään luurangolta selkeillä hyönteisviittauksilla. Jos olet pelannut Warhammer 40,000:n Tyranideja tai StarCraftin Zergiä, tunnet olosi kotoisaksi.

Hiiri on saatavana useina versioina ja tukee jopa 4000 Hz:n taajuutta. Sinun on kuitenkin ostettava dongle erikseen sitä varten tai odotettava alennusmyyntejä. 100 dollarilla minun on sanottava, että olisin halunnut sen donglen olevan mukana. Sitten heidän on otettava vähän ylimääräistä perustuotteesta. Jos ostat M1 Pro -hiiren erityiset "Battle worn" -versiot, yksi on mukana, mutta se on myös kalliimpaa aloittaa, koska he käyttävät käsityövoimaa luodakseen erityisen patinan, joka näillä hiirillä on.

Tämä on kuitenkin tavallinen magnesiumseosversio, mutta sen mukana tulee ilmainen 4K-dongle, kun pudotat 99 USD pöydälle. Magnesiumrunko koostuu suuresta ja hyvin avoimesta takaosasta, jossa näkyvä RGB-pallo ulkonee sisäelimenä, kun taas rakenne sulkeutuu yhä enemmän edestä. Se toimii hyvin, ja hiiren pyörällä on ainutlaatuinen muotoilu, jota en ole aiemmin törmännyt. Ja mikä tärkeintä, se ei vingu ja kitise kuten niin monet muut, jopa erittäin kalliit hiiret.

Tämä on mainos:
Gravastar Mercury M1 Pro Gunmetal

Istuvuus on erittäin hyvä, mutta hiiri on ehdottomasti pienellä puolella, ja jos olet suurempi henkilö, hiiri katoaa kämmenellesi. RGB-osassa on viisi erilaista tilaa ja tietysti RGB. En onnistunut asentamaan ohjelmistoa sen hallitsemiseksi, joten kaikki oli oletuksena. Katsotaan, saanko sen vastaamaan jossain vaiheessa. Mahdollisesti latasin kuolleesta linkistä Gravastar-verkkosivustolla, mahdollisesti tietokoneeni virustorjunta suuttuu.

Sisällä on moderni PWA3395 optinen anturi: 650 IPS, 26K DPI ja sitten 4K-kyselytaajuus langattomasti, jos sinulla on oikea dongle. Muuten joudut tyytymään 1K - Turbospeediin. Siellä on myös Bluetooth, mutta et osta hardcore-pelihiirtä käyttääksesi sitä tällä tavalla. Radioaaltoyhteytenä katsot noin 150 tuntia. Tekniset tiedot sanovat enintään 146, ja se on luultavasti oikein. Lataus tapahtuu USB-C: n kautta, joka voi toimia myös langallisena yhteytenä.

Kaiken takana ovat Omronin siniset kytkimet ja kokonaisuus painaa 88 grammaa.
Jos pidät kovemmasta räätälöinnistä, voit myös hankkia erityyppisiä tarroja, joissa on erilaiset pinnat tarpeidesi mukaan. Muut ovat tehneet tämän ennenkin, ja jos pidät sellaisesta, se on erittäin fiksua. Pakkaukseen sisältyy myös sarja sekä kaapelit ja lisäjalat hiirelle.

Tämä on mainos:

Olin iloisesti yllättynyt. Se on melko tarkka ja kun totut siihen, että se on hieman kapeampi kuin useimmat muut markkinoilla olevat hiiret, se sopii hyvin käteen. Napsahtavat äänet ovat melko tyydyttäviä ja kaiken kaikkiaan se on melko hyvin toteutettu hiiri. Se, pidätkö kapeasta istuvuudesta ja rakenteen suurista rei'istä, on hyvin yksilöllistä, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että se on tarkka ja erittäin reagoiva hiiri. Gravastar-tuotteita ostetaan tyypillisesti niiden futuristisen ulkonäön vuoksi, joten olin itse asiassa todella positiivinen siitä, kuinka hyvä suorituskyky on, varsinkin kun otetaan huomioon, että se on kaukana markkinoiden kalleimmasta hiirestä.

08 Gamereactor Suomi
8 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä