Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V myynyt hulppeat 165 miljoonaa kappaletta

Ei sitä tunnu pysäyttävän mikään.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Grand Theft Auto V julkaistiin vuonna 2013, ja peli on sittemmin julkaistu useita kertoja uudelleen uusille alustoille ja uusille konsolisukupolville. Ja sitten on vielä huomioitava edelleen aktiivisesti päivitetty ja huollettu Grand Theft Auto Online. Ja pelaava kansa ostaa. Se totta vie ostaa, ja todennäköisesti yksi ja sama pelaaja on ostanut saman teoksen jo moneen kertaan. Ja on iloinen siitä.

Take-Two on kertonut, että GTA V on myynyt yli 165 miljoonaa kappaletta. Grand Theft Auto -pelisarja on kokonaisuudessaan myynyt vähän alle 400 miljoonaa kappaletta. Edelleen Rockstarin länkkäripeli Red Dead Redemption 2 on myynyt yhteensä 44 miljoonaa kappaletta.

Saapa nähdä, koska se Grand Theft Auto VI julkaistaan. Ehkä ennen vuotta 2030...?

Grand Theft Auto V

Kiitokset, Game Spot

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.Ladataan seuraavaa sisältöä