Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto Online poistaa tärkeän ominaisuuden Playstation 4:ltä ja Xbox Onelta

Peli päivittyy edelleen väistyneillä alustoilla, mutta sillä on hintansa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rockstar uskoo saavuttaneensa katon Grand Theft Auto Onlinessa väistyneillä alustoilla Xbox One ja Playstation 4. Nyt sitten poistumassa on videopätkien editori ("clips editor").

Rockstar paljasti asian uudessa blogissa. Ominaisuus poistuu 20. helmikuuta niin Xbox Onelta kuin Playstation 4:ltä. Nykypolven laitteilla Playstation 5 ja Xbox Series X (ja S) meno jatkuu entisellään. Jos siis on jotain kesken wanhan polven laitteella, on syytä saattaa moinen päätökseen.

"As we begin to approach the limits of what's possible within the technical capacity of previous-generation consoles, we are taking necessary steps to allow for future GTA Online updates on PlayStation 4 and Xbox One. This update will help to ensure the stability of these platforms and keep them updated with GTA Online additions for as long as possible."

Grand Theft Auto V

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.Ladataan seuraavaa sisältöä