Suomi
Gamereactor
uutiset
Need for Speed: Shift

Grafiikkavertailu: Shift vs Grid

Kumpi kaahailupeli on kauniimpi?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Codemastersin Race Driver: Grid oli ehkäpä maailman kaunein ajopeli ilmestyessään. Peli näytti fantastiselta loistavasti mallinnettuine autoineen ja upeine valaistustehosteineen. Vielä tänäkin päivänä peli näyttää hienolta ja päihittää visuaalisesti useimmat kilpailijansa, jopa uudet pelit. Race Pro ei vetänyt vertoja sen enempää kuin Ferrari Challenge, Midnight Club: Los Angeles tai Need for Speed: Undercover.

Need for Speed: Shift

Viimein näyttää siltä, että 15 kuukautta vanha Grid saa veroisensa vastustajan, kun Slightly Mad Studiosin tekemä Need for Speed: Shift julkaistaan. Komistusten välisiä eroja ei ole helppo löytää pelkästään pysäytyskuvia katsomalla, mutta Ruotsin-toimituksessa on vertailtu pelejä liikkeessä ja Shift taitaa viedä skaban puskurin mitalla. Vai mitä mieltä olet?

Need for Speed: Shift

Vertailukuvat on kaapattu pelien Xbox 360 -versioista.

Need for Speed: Shift

Mukana on myös pari kuvaa simulaatiopainotteisesta Forza Motorsport 2:sta, joka ei koskaan ole ollut varsinaisesti katseiden kääntäjä. Uudempi Forza Motorsport 3 olisi tarjonnut paremman vertailukohdan, mutta ikävä kyllä sitä ei vielä toimitukseen ole saatu. Julkaisemme siitä kuvia aikanaan.

Need for Speed: Shift
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Shift

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä