Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
The Callisto Protocol

Glen Schofield paljastaa, kuinka hän värväsi Karen Fukuharan (The Boys) The Callisto Protocol -peliin

Striking Distancen toimitusjohtaja ja pelinjohtaja kertoo, kuinka näyttelijä valittiin Dani Nakamuran rooliin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka Striking Distancen avaruuskauhunimikkeen The Callisto Protocolin virallinen julkaisu on vielä muutaman viikon päässä, olemme jo päässeet pelaamaan pelistä testiversiota, jonka vaikutelmat todistavat nimikkeeseen sisältyneestä laadusta ja yksityiskohdista.

Meillä on myös ollut Gamereactorissa mahdollisuus haastatella uudelleen vierailulla Striking Distance Studios Spainissa Glen Schofieldiä, studion toimitusjohtajaa ja The Callisto Protocolin johtajaa, jonka kanssa olemme keskustelleet joistakin aiheista, joita tulemme näkemään 2. joulukuuta alkaen.

HQ

Yksi kysymyksistä, joista odotimme eniten keskustelua hänen kanssaan, oli Karen Fukuharan valinta Dani Nakamuran rooliin pelissä. Näyttelijä, joka tunnetaan rooleistaan ​​Suicide Squadissa ja hahmostaan ​​Kimikosta The Boys -sarjassa, esiintyi yllättäen yhdessä viimeisistä julkaistuista trailereista, ollen näyttelijäkaartin tunnetuin kasvo. Hänen Eric Kripken -roolinsa moraalisesti moniselitteisessä supersankarisarjassa sai heidät tekemään päätöksen näyttelijöistä:

"Silloin The Boys oli juuri tulossa ulos. Olimme nähneet hänet myös Suicide Squadissa, joten olimme kuin "okei, haluamme nousevan näyttelijän, joka näyttää ja toimii kovalla tavalla, mutta jota on haastavaa tuomita". Hän oli kaikin puolin juuri tällainen hahmo, ja olen niin iloinen, että valitsimme hänet, koska heidän kemiansa ja heidän ei-kemiansa näytöllä todella auttavat tarinaa."

The Callisto Protocol odottaa kärsivällisesti julkaisuaan 2. joulukuuta.

Odotatko innolla The Callisto Protocolin pelaamista?

The Callisto Protocol

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä