Suomi
Gamereactor
uutiset

George R. R. Martin: "Talven tuulet ovat melkein päättyneet"

"Luulen, että olen tehnyt noin kolme neljäsosaa valmiiksi".

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

House of the Dragonin suosion jälkeen painopiste on siirtynyt jälleen George R.R. Martinin ikuiseen projektiin, The Winds of Winteriin. Toiseksi viimeinen kirja, jonka on tarkoitus johtaa keväällä julkaistavaan unelmaan, on Jään ja tulen laulun seitsemäs ja viimeinen osa. Siitä on nyt tullut jo melkoinen vitsi, että George ei enää pysty nitomaan yhteen tarinaa, joka teki hänestä maailmantähden, mutta nyt Hollywood Reporter paljastaa, että loppu on todellakin näkyvissä. Ainakin kuudennen kirjan, Talven tuulet, osalta. Tämä on kirjoittajan itsensä sanoma.

"Luulen, että siitä tulee erittäin iso kirja [yli 1500 sivua], ja mielestäni olen kirjoittanut noin kolme neljäsosaa kirjasta valmiiksi. Kaikki hahmot kietoutuvat toisiinsa, ja olen itse asiassa viimeistellyt jo muutaman hahmon, mutta en muita. Minun on saatava kaikki se kursittua yhteen."

Toisin sanoen, häneltä kesti kymmenen vuotta saada seitsemänkymmentäviisi prosenttia valmiiksi kirjasta, mikä tällaisissa tapauksissa tarkoittaisi kolmen vuoden odotusta, ellei hän nosta vauhtia. Vähän masentavaa, eikö.

Mitä mieltä olette, näemmekö Georgen lopettavan sarjan yksin vai saavuttaako aika ikääntyvän miehen?

George R. R. Martin: "Talven tuulet ovat melkein päättyneet"


Ladataan seuraavaa sisältöä