Suomi
Gamereactor
uutiset
Gears of War 2

Gears of War 2:n nettipeli päivittyy

Title Update 6 tuo huomattavia muutoksia

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Epic Games kertoo, että Gears of War 2 saa seuraavan päivityksensä "viikon sisään". Päivitys lisää römyräiskinnän nettipeliin uuden pelitilan ja korjaa erinäisiä ongelmia, jotka ovat piinanneet aktiivisesti mukana roikkuneita faneja.

Päivityksen huomattavin lisäys on Social Xbox Live -pelitila, joka suoraviivaistaa nettipeliin osallistumista. Mukaan voi hypätä kesken matsin, eikä kesken poistumisestakaan rangaista. Mikäli sopivaa seuraa ei heti löydy, peli korvaa puuttuvat pelaajat väliaikaisesti tekoälyhahmoilla.

Social-pelitilaan pääsy tosin edellyttää kaikkien lisäosien omistamista. Epic lupaa tarjota "tuntuvaa alennusta" lisäosat kattavasta All Fronts Collectionista, jotta mahdollisimman moni halukas pääsisi mukaan.

Lisäysten ohella päivitys korjaa useita selkeitä bugeja, estää tunnettuja huijausmenetelmiä ja parantaa nettipelin tasapainoa. Päivityksen asentaminen ei maksa mitään.

Gears of War 2
Gears of War 2
Gears of War 2
Gears of War 2
Gears of War 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Gears of War 2Score

Gears of War 2

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Kaksi vuotta itseään odotuttanut Gears of War 2 on edeltäjäänsä isompi, parempi ja ronskimpi.Ladataan seuraavaa sisältöä