Suomi
Gamereactor
uutiset
Gears of War 2

Gears of War 2 päivittyy

Päivitys tulossa tammikuun aikana

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gears of War 2 korjasi ison läjän edeltäjänsä verkkopeliongelmista, mutta kierot pelaajat ovat löytäneet jo monia uusia vippaskonsteja ja porsaanreikiä. Pelin kehittänyt Epic Games paikkailee näitä aukkoja tammikuun aikana isolla päivityksellä, joka sisältää myös muita ominaisuuksia.

Verkkopelin puolelta korjataan bugit, jotka mahdollistavat näkymättömien suojien käyttämisen, melee-hyökkäämisen seinien läpi, suojan käyttämisen kaksikätisen aseen kanssa sekä loppumattomat Lancer-ammukset. Lisäksi kuoleman jälkeistä pelin uudelleen aloittamista suojataan niin, että kranaateilla tai moottorisahahyökkäyksillä ei voi kiusata juuri pelin aloittanutta pelaajaa. Myös pelistä lähtemistä rankaistaan entistä kovemmalla otteella.

Achievementien suhteen tehdään niin ikään pieniä muutoksia. Sotapäiväkirjasta näkee päivityksen jälkeen, missä vaiheessa achievementit ovat, ja ruudulla näkyvät ilmoitukset pompsahtelevat esiin entistä useammin. Achievement-listaa päivitetään myös ladattavaa lisäsisältöä varten.

Päivityksen tarkkaa julkaisuaikataulua ei ole vielä päätetty, mutta Epicin mukaan päivitys julkaistaan tammikuussa, mikäli suurempia ongelmia ei ilmene.

Gears of War 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Gears of War 2Score

Gears of War 2

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Kaksi vuotta itseään odotuttanut Gears of War 2 on edeltäjäänsä isompi, parempi ja ronskimpi.Ladataan seuraavaa sisältöä