Suomi
ESPORTS - SPONSOROITUA SISäLTöä

Gamereactor haastatteli kahta CS:GO-liigan joukkuetta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Gamereactorilla on ollut osansa myös kilpailullisessa CS:GO:ssa, sillä Gamereactor isännöi taannoin turnauksen. Siellä tekivät vaikutuksen Team ENLE ja Team hold_hurtig, joita päästiin haastattelemaan.

HQ

Team ENLE tuli toiseksi 2. Divisioonassa. Puhuimme kapteeni Gabelle.

Kuinka valmistauduit kilpailuun, ja miten harjoittelit?

Olemme pelanneet noin 3-4 ottelua kokonaisena joukkueena. Mukaan en laske 1. kauden otteluita. Ei siis voi sanoa, että olisimme paljoakaan harjoitelleet. Käytimme aiemmissa otteluissa toimineita taktiikoita, ja se toimi nytkin.

Mikä on avain menestykseen joukkueena?

Avain menestykseen on, että joukkueemme ei ole toksinen ympäristö. Lisäksi kannustamme toinen toisiamme. Virheen tapahduttua pysymme maltillisina, ja otamme takaisin seuraavissa erissä. Kaikissa otteluissamme henki oli hyvä.

Millainen on joukkueen keskinäinen kemia?

Joukkueen kemia on ollut yllättävän hyvä ottaen huomioon, ettemme aiemmin oikein toisiamme tunteneet. Meillä kaksi uuttakin jäsentä: K1NG_EZO (3k IQ IGL ja heavy fragger) ja Arttuk (shooter ja fragger).

Missä teidän täytyy joukkueena parantaa?

Viestintää tulee parantaa, ja maltin säilyttämistä kovissa paikoissa.

Counter-Strike: Global Offensive

Team hold_hurtigin Lage puhui Gamereactorille saavutettuaan ykköspallin 2. Divisioonassa ensimmäisellä kaudella.

Kuinka valmistauduit kilpailuun, ja miten harjoittelit?

Emme paljoakaan harjoittele, joten ehkä muut joukkueet ovat parempia vastaamaan tähän. Pyrimme silti pelaamaan mahdollisimman paljon yhdessä kuitenkin tasapainottaen pelaamisen työn, koulun, sosiaalisen elämän ja muun pelaamisen kanssa. Toisin sanoen joskus pelaamme paljon yhdessä, ja joinakin viikkoina on mahdotonta saada mitään aikaan.

Mikä on avain menestykseen joukkueena?

Harjoittelussa keskustelemme erilaisista tehtävistä, taktiikoista ja sijoituksista. Sitten vain pelaamme mahdollisimman paljon yhdessä joukkueena.

Millainen on joukkueen keskinäinen kemia?

Kemia on hyvä, sillä olemme kaikki ystäviä keskenämme. Kaikki pelaajat haluavat pelata toistensa kanssa.

Missä teidän täytyy joukkueena parantaa?

Eniten parantamisen varaa on saada enemmän pelitunteja yhdessä kokemuksen kartuttamiseksi. Mutta kuten sanoin, tämä täytyy tasapainottaa muun elämän kanssa, sillä kyseessä on meille toistaiseksi vain harrastus.

Counter-Strike: Global Offensive

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä