Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Dirt Rally 2.0

Gamereactor haastaa JWRC-mestarin Dirt Rally 2.0:ssa

Katso kumpi voitti kisassa!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Hän voitti JWRC-mestaruuden teininä, monta X-games mitallia ja on yksi maailman isoimpia Global RallyX staroja. Puhemme tietysti ruotsin rallilegendasta Patrik Sandellista joka hiljattain kävi Gamereactorin ruotsin konttorilla kokeilemessa hiljattain julkaistua rallisimulaattoria päätoimittaja Petter Hegevallin ja Fredrik Lindmain kanssa.

Visiittinsä aikana Patrik haastoi Gamereactorilaiset kilpaan omalla autollaan (joka on ajettavissa pelissä) hänen lempi radallaan Dirt Rally 2.0:ssa. Mitenkä tämä sujui? Sanotaan että ei jäännyt epäilystä siitä kuka on ajamisen ammattilainen. Patrik päihitti pelitoimittajamme ilman minkäänlaista valmistautumista tai kokemusta pelistä. Hän myös kommentoi että autonsa sisusta pelissä tuntui hyvin todentuntuiselta.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä