Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

G2 Esports eroaa tavoista jks: n kanssa

Muutaman kuukauden toimettomuuden jälkeen australialainen Counter-Strike-pelaaja on vapautettu joukkueesta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

G2 Esports on päättänyt tehdä pienen muutoksen Counter-Strike 2 -joukkueeseensa ennen PGL Major Copenhagen 2024 -turnausta. Kun megatapahtumaan on pari viikkoa, G2 on päättänyt vapauttaa Justin "jks" Savagen, kun australialainen ammattilainen vietti viime kuukaudet joukkueen penkillä.

G2 ei ole antanut tarkkaa syytä JKS: n julkaisulle, mutta CS -pelaaja on ottanut X: n toteamaan: "Haluan vain kiittää kaikkia G2: ssa työskenteleviä ajasta, jonka olin siellä. Joukkueena meillä oli kolme isoa turnausvoittoa, jotka tulen muistamaan ikuisesti. Olen todella kiitollinen yhdessä viettämästämme ajasta ja toivotan kaikille kaikkea hyvää tulevaisuudessa.

"Nautin jonkin aikaa poissa ja odotan innolla uusia mahdollisuuksia ja toivottavasti kilpailen huipulla taas joskus pian!"

Koska JKS:llä on erittäin monikerroksinen ura, joka on voittanut useita suuria tapahtumia G2:n ja muiden joukkueiden kanssa ennen sitä, hän on epäilemättä melkoinen hyödyke joukkueille, jotka haluavat rakentaa uudelleen ja pyrkiä esportin huipulle.

Counter-Strike 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä