Suomi
Gamereactor
lifestyle

Furries hakkeroi ydinlaboratorion Yhdysvalloissa, vaatii sitä aloittamaan kissatyttöjen luomisen

Jos Jeesus tulisi takaisin tänään ja näkisi tämän, ihmettelen, mitä hän ajattelisi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Itse julistautunut ryhmä "homoja, karvaisia hakkereita" on onnistunut hakkeroimaan Idahon kansalliskirjaston, yhden Yhdysvaltojen suurimmista ydinlaboratorioista. Hakkerit ovat osoittaneet menestyksensä lähettämällä näytteen työntekijöiden tiedoista verkkoon ja uhkaavat julkaista paljon enemmän työntekijätietoja, ellei heidän vaatimuksiinsa suostuta.

Mitä nämä hakkerit etsivät, kysyt? Raha? Maine? Valta? Mikään näistä kuolevaisuuden haluista ei innosta heitä. Sen sijaan he haluavat, että laboratorio alkaa työskennellä "IRL-kissatyttöjen" parissa. Jos olet nähnyt tällaista animea, tiedät mitä ne tarkoittavat. Yleensä kuvattu vain tyttönä, jolla on kissan korvat, näistä olennoista on tullut Internet-meemi, kun ihmiset toivovat voivansa tulla todellisuuteen.

"Monet ihmiset kysyvät 'miksi?' INL-rikkomuksesta", kirjoitti hakkerointiryhmä. "Olemme kissoja, koukerot kuten 'miksi' eivät koske meitä." Näyttää siltä, että järki on jo kauan sitten jättänyt heidät. He vaikuttavat kuitenkin varsin tehokkaalta ryhmältä, sillä aiemmin he ovat onnistuneet hakkeroimaan myös Naton.

Kiitos, rekisteri.

Tämä on mainos:
Furries hakkeroi ydinlaboratorion Yhdysvalloissa, vaatii sitä aloittamaan kissatyttöjen luomisen


Ladataan seuraavaa sisältöä