Suomi
Gamereactor
uutiset
Armored Core VI: Fires of Rubicon

FromSoftware kertoo, kuinka kauan Armored Core VI:n läpäiseminen kestää

50-60 tunnin mittainen unelma ei ehkä ole niin todellinen kuin olisimme toivoneet.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

FromSoftware on selventänyt, että pelkän päätarinan läpäisy vie noin 20 tuntia Armored Core VI: Fires of Rubiconissa, mutta sisältöä löytyy jopa 50 tunnin edestä, jos haluat tehdä kaiken.

Armored Core -fanit saivat aiemmin tällä viikolla mannaa mahan täydeltä, kun saimme yksityiskohtaisen ​​katselmuksen sarjan uusimmasta pelistä. Fextralife raportoi, että kesti 3 tuntia läpäistä 11 tehtävää, ja koska ihmiset uskovat, että pelissä on yli 100 tehtävää, monien mielestä päätarinan läpäisemiseen kuluu aikaa 50-60 tuntia.

Pelin johtaja Masaru Yamamura kommentoi näin pelin pituutta:

"If we're talking just purely for the first time through the main campaign, and that's it, we'd estimate about 20 hours. However, if you're someone who likes to really tinker a lot with assembly, do the arena missions, do the online modes as well, you may end up spending 50 hours or more in your first playthrough."

Tämä on järkevämpää ottaen huomioon pelin lineaarisen tyylin, mutta ne, jotka haluavat perehtyä kaikkeen Armored Core VI:n sisältöön syvemmällä tasolla, voivat silti elää 50-60 tunnin unelmaa. Tietenkin uskomme, että useilla pelikierroksilla voit helposti täyttää 100 tuntia tähän peliin, mutta et vain ensimmäisellä kerralla päätarinassa.

Armored Core VI: Fires of Rubicon

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä