Suomi
Gamereactor
uutiset
Frank and Drake

Frank ja Drake julkaisevat tänään "kaksoiskertomuksensa", "jossa on yli 8 000 rotoskooppista kehystä"

Keskustelimme Gamelabin Appnormals Teamin kanssa oppiaksemme kaiken Frankensteinin ja Draculan inspiroimista seikkailuista.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Ennen pandemiaa saimme tilaisuuden katsoa Barcelonan Gamelab-tapahtumassa joitakin lupaavia nimikkeitä paikalliselta peliteollisuudelta. Frank ja Drake kiinnittivät huomiomme ensi silmäyksellä.

"It's a dual narrative", explains Iñaki Díaz in the Gamereactor video interview below. "So basically Frank's character is inspired or has traits from the monster of Frankenstein, but has a degrading nature and a limited amount of stamina, so he only operates during the day, and on the other side we have Drake, which is half vampire, half human, and he only operates at night because he's allergic to sunlight."

"So the dynamic is that they will be new flatmates", the creative director continues. "There's some sort of figure that puts them together, but they won't meet each other physically ever, so they need to develop this bond and this relationship via sticky notes and via other documents that they left to each other. So that's the intriguing part, that they will have separate quests, and they will be able to collaborate a bit more or a bit less, depending on how you choose them to play and to relate to each other".

Sellaisenaan klassisten kirjojen inspiroimana hahmojen välillä ei ole elävää dialogia, sillä "jokainen tekemäsi valinta perustuu kirjoitettuun tekstiin. Se voi olla tarralappu. Se voi olla oma päiväkirjasi, henkilökohtainen seikkailusi".

Lisäksi tarjolla on animoituja sarjoja, muita minipelejä ja "hahmojen välisiä suhteita kuvastavien mittareiden tärkeä puoli. Meillä on eräänlainen side: mitä lähempänä he ovat, sitä useampia vaihtoehtoja on avoinna."

Katso lisätietoja pelin silmiinpistävästä visuaalisesta näkökulmasta ja "yli 8 000 kehystä" rotoskooppisesta näyttelemistä ("se on hyvin elokuvamaista, mutta ehkä sinun on piirrettävä 300 tai 400 kuvaa yksitellen materiaalin päälle, vain yhtä tapausta varten"), joka on saanut inspiraationsa Richard Linklaterin ja Loving Vincentin kaltaisista näytelmistä tai koko videosta.

Frank ja Drake johdattavat sinut kuuteen eri lopputulokseen (kyllä, heidät voi itse asiassa tavata muutamissa niistä). Peli julkaistiin äskettäin PC:lle Steamiin, sekä Nintendo Switchille, Playstationille ja Xboxille.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä