Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

Fnatic ei pääse LEC:n pudotuspeleihin ensimmäistä kertaa historiassaan

"Tämä tulos ei ole hyväksyttävä Fnaticille, eikä se heijasta suorituskyvyn tasoa, jonka fanimme ansaitsevat nähdä meiltä LEC: ssä."

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Yksi League of Legends EMEA Championship:n (LEC) vanhimmista ja menestyneimmistä joukkueista, Fnatic ei ole päässyt pudotuspeleihin ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun siitä tuli osa mestaruutta.

Pettymys sekä faneille että joukkueelle, Fnaticilla oli ennätys kahdesta voitosta ja seitsemästä tappiosta yhdeksässä ottelussaan LEC: n uuden EMEA-formaatin ensimmäisellä viikolla ja sijoittui yhdeksänneksi.

Twitterissään antamassaan virallisessa lausunnossa Fnatic-tiimi esitti anteeksipyyntönsä faneille, kiitti heitä tuestaan ja lupasi palata vahvempana.

He sanoivat: "Tämä tulos ei ole hyväksyttävä Fnaticille, eikä se heijasta suorituskyvyn tasoa, jonka fanimme ansaitsevat nähdä meiltä LEC: ssä.

"Otamme aikaa pohtia ja palata vielä vahvempana."

Fnaticin toimitusjohtaja Sam Matthews antoi myös lausunnon joukkueen suorituksesta ja totesi, että syy on hänessä, ja pyysi faneja olemaan ystävällisiä pelaajille ja henkilökunnalle, jotka työskentelevät koko LEC: n ajan.

Matthews sanoi: "Meillä on vielä kaksi jakoa edessämme. Meillä on paljon vaihtoehtoja edessämme.

"Parempi, että tämä tapahtui nyt kuin sekoitimme tiemme läpi. Saamme mahdollisuuden ajatella uudelleen. Tulemme takaisin paljon vahvempana."

Useat Fnatic-pelaajat, kuten Wunder, Rekkles ja Rhuckz, ilmaisivat pettymyksensä ja aikomuksensa parantaa myös Twitterin kautta, ja on todennäköistä, että pelaajat keskustelevat tilanteesta enemmän pidennetyn offseasoninsa aikana.

Lopuksi Fnaticin valmentaja Javier "Dardo" Zafra sanoi Twitterissään, että hän on ainoa henkilö, joka on vastuussa joukkueen epäonnistumisesta, mutta että he käyttäisivät aikaa parantamiseen.

Toivottavasti Zafra sanoi: "Voin luottavaisesti luvata, että tämä ei ole Fnatic, jonka näet loppuvuodelle 2023.

"Korjaamme tämän ja palaamme huipputaisteluun."

Mitä mieltä olet FNC:n suorituskyvystä ja tulevaisuuden näkymistä? Kerro meille kommenteissa.

League of Legends
Photo: Fnatic

Aiheeseen liittyviä tekstejä

League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä