Suomi
Gamereactor
uutiset

Fingersoft löysi kansainvälisen kumppanin Irlannista

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Suomalainen mobiilipelien kehittäjä ja julkaisija Fingersoft on kertonut julkaisevansa irlantilaisen SixMinute-pelistudion Pick A Pet -mobiilipelin iOS ja Android -käyttöjärjestelmille. Peli on jo nyt saatavilla App Storesta ja Google Play Storesta.

Pick A Pet -pelissä nivoutuvat yhteen pulmien ratkaisu sekä strateginen suunnittelu. Sen kuluessa saataville tulee yhä uusia lemmikkejä, ja mitä pidemmälle peli etenee, sitä enemmän pelaaja joutuu miettimään, mitä lemmikkejä ottaa mukaansa. Lemmikkejä pitää myös muistaa ruokkia, jotta ne kasvavat ja saavat kaikki erikoisvoimat käyttöönsä.

Vuonna 2012 perustetun dublinilaisen SixMinuten taustalla on viisi pelialan pioneeria, jotka ovat aiemmin työskennelleet yhdessä PopCap Gamesissa ja olleet kehittämässä pelejä, kuten Bejeweled, Plants vs Zombies ja Peggle.

"Kun etsimme pelillemme julkaisijaa, kuvittelimme mielessämme täydellisen yhteistyökumppanin, ja Fingersoft on vastannut kaikkia odotuksiamme", SixMinuten studiojohtaja John Halloran kertoo. "On ollut ilo työskennellä Hill Climb Racingin kehittäneen ammattimaisen porukan kanssa."

"Meille on viimeisen vuoden aikana tarjottu kaikkialta maailmasta lukuisia pelejä julkaistavaksi. Pick A Pet kiinnitti huomiomme välittömästi", Fingersoftin julkaisujohtaja Jaakko Kylmäoja sanoo. "SixMinute on ensimmäinen ulkomainen julkaisukumppanimme, ja on ollut todella mukavaa työskennellä tämän kokeneen ja palkitun pelitiimin kanssa."

Fingersoft löysi kansainvälisen kumppanin Irlannista


Ladataan seuraavaa sisältöä