Suomi
Gamereactor
uutiset
Final Fantasy XIII

Final Symphony -konserteille jatkoa syksyllä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Merregnon Studios ilmoitti juuri, että Final Symphony -konsertit saavat jatkoa. Final Symphony II -kiertueella kuullaan musiikkia sarjan viidennestä, seitsemännestä ja kolmannestatoista osasta. Ensimmäinen konsertti järjestetään syksyllä Lontoossa ja esittäjänä on vähemmän yllättäen Lontoon sinfoniaorkesteri. Luvassa on jälleen kerran sekoitus eri osien sävelistä, ja lisäksi kiertueella kuullaan täysin uusi kappale XIII:n musiikeista vastanneelta Masashi Hamauzulta.

12. syyskuuta järjestettävässä ensimmäisessä esityksessä on mukana itse Nobuo Uematsu, tosin vain kuuntelijan roolissa. Hän kuitenkin keskustelee ennen konserttia huilisti Gareth Daviesin kanssa musiikista ja vastailee samalla myös yleisön esittämiin kysymyksiin.

Tikettien hinnat vaihtelevat 30 ja 65 punnan välillä. Jos haluaa kuulla myös Uematsun haastattelun, joutuu pulittamaan 10 puntaa ylimääräistä. Liput tulevat myyntiin huomenna ja ne voi varata täältä.

Final Fantasy XIII

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Final Fantasy XIIIScore

Final Fantasy XIII

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Eeppisen komea roolipeli, joka vasta kerää vauhtia kun muut pelit jo päättyisivät. FFXIII kuitenkin kysyy kärsivällisyyttä hitaan temponsa ja hajanaisen kerrontansa vuoksi.Ladataan seuraavaa sisältöä