Suomi
Gamereactor
uutiset
Final Fantasy XIV: Dawntrail

Final Fantasy XIV Xboxille Dawntrail-laajennuksen edellä

Keväällä 2024.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Square Enix on kertonut Final Fantasyn kuulumisiaan, ja tähtenä oli luonnollisesti tulossa oleva laajennus Final Fantasy XIV: Dawntrail. Kyseessä on pelin järjestyksessä viides laajennus, joka saadaan linjoille kesällä 2024. Paikkana on trooppinen maailma nimeltä Tural, ja keskuspaikkana toimii kaupunki Tuliyollal.

Laajennus lisää mukaan kaksi uutta DPS-työtä (job), mahdollisuuden käyttää silmälaseja, mahdollisuuden käyttää kahta erilaista väriä jokaisessa varusteessa, ja toki mukana on uusia varusteita ja parempaa grafiikkaa.

Uusien vihollistyyppien ohella mukana on uusia heimoja (kuten paluun tekevä Pelupelu), tasokattoa nostetaan lukemasta 90 aina lukemaan 100 asti, uusia luolastoja pelataan ja niin edelleen.

Xbox-pomo Phil Spencer puolestaan paljasti, että Final Fantasy XIV on tulossa Xbox Series X:lle (ja S:lle) keväällä 2024. Luvassa on kuitenkin avointa betailua, kunhan päivitys 6.5 linjoille saapuu syksyllä 2023.

Final Fantasy XIV -pelin ilmaisjakso laajenee kattamaan Final Fantasy XIV: Stormbloodin ja kaiken muunkin aina päivitykseen 4.58 saakka.

Square Enixin Final Fantasy fan fest pidetään Lontoossa 21. lokakuuta 2023, jolloin oletettavasti kerrotaan lisää.

HQ
Final Fantasy XIV: Dawntrail
Final Fantasy XIV: DawntrailFinal Fantasy XIV: Dawntrail
Final Fantasy XIV: DawntrailFinal Fantasy XIV: DawntrailFinal Fantasy XIV: Dawntrail

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä