Suomi
Gamereactor
uutiset
Final Fantasy XIII

Final Fantasy XIII -trilogia saapuu tietokoneille

Aloitusosa Final Fantasy XIII julkaistaan ensi kuussa Steamissä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Final Fantasy XIII -trilogia on ollut kokonaisuudessaan hieman ristiriitainen, kuten lukijat ovat varmaan huomanneet lukiessaan arvioitamme. Osa arvioijista on tykännyt enemmän ja osa vähemmän, mutta yleisesti ottaen trilogian anti on ehkä kuitenkin ollut positiivinen kokemus.

Sarjan ensimmäinen osa, Final Fantasy XIII, julkaistaan nyt myös PC:llä pelaavien iloksi 9. lokakuuta Steamissä 12,99 euron hintalapulla varustettuna. Jos pelin ostaa ennakkoon, sen saa omakseen kymmenen prosentin alennuksella, jolloin lopulliseksi hinnaksi jää 11,69 euroa. CVG:n julkaiseman uutisen mukaan myös XIII-2 ja Lightning Returns tullaan näkemään PC:llä ensi vuoden keväällä. Tarkkaa ajankohtaa ei ole vielä kuitenkaan julkistettu.

Asiaa koskevassa lehdistötiedotteessa Square Enix ilmoitti trilogian myyneen yli 11 miljoonaa kappaletta. Vuonna 2010 alkanut tarina sai päätöksensä tämän vuoden alussa, kun sarjan viimeinen osa, Lightning Returns: Final Fantasy XIII, julkaistiin PS3:lle ja Xbox 360:lle. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, onko tämä pitkäikäinen japanilainen roolipelisarja myös tietokoneella pelaavien mieleen.

Final Fantasy XIII

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Final Fantasy XIIIScore

Final Fantasy XIII

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Eeppisen komea roolipeli, joka vasta kerää vauhtia kun muut pelit jo päättyisivät. FFXIII kuitenkin kysyy kärsivällisyyttä hitaan temponsa ja hajanaisen kerrontansa vuoksi.Ladataan seuraavaa sisältöä