Suomi
Gamereactor
esports
FIFA 23

FIFAn esports-tapahtumat liittyvät Gamers8-festivaaliin

Kolme ainutlaatuista turnausta, joista jokaisessa on tarjolla 1 miljoonaa dollaria, ovat matkalla Saudi-Arabiaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Monet suuret esports-turnaukset ovat suosineet muuttoa Riadiin, Saudi-Arabiaan liittyäkseen Gamers8: n kanssa osaksi maassa järjestettävää megafestivaalia. Viimeisimmät tähän taisteluun liittyneet ovat kokoelma FIFAe-tapahtumia, sillä FIFAe Club World Cup, FIFAe Nations Cup ja FIFAe World Cup pidetään nyt kaikki Riadissa.

Jokaisessa kolmessa turnauksessa on 1 miljoonan dollarin palkintopotti, mikä tarkoittaa, että Gamers8-festivaaleilla tarjolla olevat palkintorahat ovat nyt nousseet 45 miljoonaan dollariin. Mitä tulee kunkin FIFAe-tapahtuman ajankohtaan, päivämäärät ovat seuraavat.


  • FIFAe Club World Cup - 6.-9. heinäkuuta

  • FIFAe Nations Cup - 11.-14. heinäkuuta

  • FIFAe World Cup - 16.-19. heinäkuuta

Mitä muuta Gamers8:ssa esitetään, joka alkaa myöhemmin tällä viikolla, järjestetään 2 miljoonan dollarin Fortnite-turnaus, 1 miljoonan dollarin Tekken 7-tapahtuma, 3 miljoonan dollarin PUBG Mobile World Invitational on käynnissä, 2 miljoonan dollarin Rainbow Six: Siege-turnaus on läsnä, 100 000 dollarin PUBG Mobile Regional Clash on esillä, järjestetään miljoonan dollarin Rennsport-tapahtuma sekä 500 000 dollarin StarCraft II-turnaus miljoonan dollarin Street Fighter 6-tapahtuman lisäksi sekä 2 miljoonan dollarin PUBG: Battlegrounds-turnaus, miljoonan dollarin Counter-Strike: Global Offensive-tapahtuma, 2 miljoonan dollarin Rocket League-turnaus ja Frayn kärjessä 15 miljoonan dollarin Dota 2 Riyadh Masters-tapahtuma.

FIFA 23

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä