Suomi
Gamereactor
esports

FaZe Clanin osake on laskenut 94 % sen jälkeen, kun siitä tuli julkisesti noteerattu organisaatio

Yhtiöllä sanotaan olevan vain tarpeeksi käteistä pysyäkseen pinnalla marraskuuhun asti, ja se aikoo nyt palata yksityiseen kauppaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

FaZe Clan yllätti monet viime vuonna, kun se ilmoitti, että siitä tulee julkisesti noteerattu organisaatio saavutettuaan ennätyksellisen 1,4 miljardin dollarin arvostuksen elokuussa 2022. Mutta hyppää tähän päivään, päätös listautua ei ilmeisesti ole ollut ystävällinen FaZelle, koska yrityksen osakkeen arvo on romahtanut 94% siitä lähtien, kun se tuli julkisesti noteeratuksi, ja Sports Business Journalin mukaan tämä tarkoittaa, että FaZe Clan on nyt arvoltaan 42 miljoonaa dollaria.

Tätä pudotusta silmällä pitäen on myös huomattava, että FaZella on vain tarpeeksi rahoitusta toiminnan jatkamiseen sellaisenaan marraskuuhun 2023 asti, ja tämän vuoksi esports-organisaatio haluaa palata yksityisesti myytäväksi yritykseksi, koska se pyrkii tukkimaan reiät.

FaZen osake on tällä hetkellä niin alhainen, että organisaatio on saanut NASDAQ Stock Exchange:lta varoituksen, jossa sanotaan, että jos se ei toivu ja palaa vähintään 1 dollarin osakekohtaiseen arvoon kymmenen päivän aikana, se poistetaan osakealustalta. Tällä hetkellä FaZe Clan-osakkeen arvo on noin 0,53 dollaria.

FaZe Clanin osake on laskenut 94 % sen jälkeen, kun siitä tuli julkisesti noteerattu organisaatio
FaZe Clan


Ladataan seuraavaa sisältöä