Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Gangs of Sherwood
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Fortnite

   Fast X -ohjaaja on innostunut ohjaamaan Fortnite-elokuvan

   Hän väittää, että se olisi "hauskaa".

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Louis Leterrier ohjasi viimeksi Fast X:n ja hänen on määrä ohjata myös Fast X:n seuraajan. Hän on äskettäin kertonut halustaan tehdä Fortnite-elokuva. Leterrier on erityisesti korostanut, että hän haluaisi olla projektia johtava henkilö, useista syistä.

   Leterrier puhui San Diego Comic-Conissa osana paneelia muiden ohjaajien, kuten Gareth Edwardsin ja Justin Simienin kanssa:

   "Haluaisin ohjata Fortnite-elokuvan, koska peli on uskomaton. Hahmot... tarkoitan, että kerrottavaa on paljon. Se olisi hauskaa. Se olisi täynnä toimintaa ja kaikkea."

   Vaikka Epic Games ei ole virallisesti tehnyt yhteistyötä minkään tuotantoyhtiön kanssa aloittaakseen työskentelyn Fortnite-elokuvan parissa, pelin valtava seuraajamäärä ja se, että lukuisia muita nimikkeitä ollaan tekemässä tai on tehty valkokankaalle (kuten Uncharted, Gran Turismo, Minecraft, The Super Mario Bros., jne.) tukevat ajatusta elokuvasta.

   Fortnite

   Kiitokset, ScreenRant.

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä