Suomi
Gamereactor
uutiset
Fallout 3

Fallout 3 myyntiin pehmennettynä

Aussiversion muutokset kaikkiin versioihin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Australia on osoittautunut usein ongelmalliseksi pelinkehittäjien kannalta. Viimeksi Fallout 3:a tekevä Bethesda on joutunut ongelmiin viihdetuotteiden ikärajoja hallinnoivan Australian Office of Film and Literature Classificationin eli OFLC:n kanssa, sillä pelille ei voitu antaa myynnin sallivaa ikärajaluokitusta. Ongelma juontaa juurensa siihen, ettei OFLC:llä ole K15-merkintää järeämpää leimaa peleille, ainoastaan elokuville ja kirjoille. Fallout 3:n alkuperäinen huumaavien lääkeaineiden, esimerkiksi morfiinin, käytön kuvaaminen ei ole sallittua K15-materiaalissa. Bethesda viilasi morfiinin ja muiden huumeisiin viittaavien aineiden nimet uuteen muotoon, ja sen myötä pelille voitiin myöntää australialainen K15-merkintä. Bethesdan markkinoinnin ja viestinnän varajohtaja Peter Hines on nyttemmin kertonut tehtyjen muutosten koskevan kaikkien markkina-alueiden Fallout 3:a, toisin sanoen pelistä ei tehdä erilaisia versioita eri markkinoille. Syyksi mainitaan halu välttää hämmentämästä pelaajia eri versioilla.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Fallout 3Score

Fallout 3

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Ydinsodan jälkeinen maailma on rujo paikka. Yhtä rujoa olisi, jos tietokoneroolipelien klassikkosarja olisi pilattu epäonnistuneella jatko-osalla. Niin ei ole onneksi käynyt.

0
Fallout 3 modataan Fallout 4:n moottorille

Fallout 3 modataan Fallout 4:n moottorille

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Gamereactor on aiemmin raportoinut modista, jolla on määrä tehdä Fallout: New Vegas toimivaksi Fallout 4:n pelimoottorilla. Nyt tiedetään sekin, että myös Fallout 3 on...Ladataan seuraavaa sisältöä