Suomi
Gamereactor
uutiset
Fable Legends

Fable Legendsistä lisätietoa - ei ole jatkoa aiemmille osille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lionhead Studios on kertonut tarkempaa tietoa Gamescomissa julkistetusta Fable Legendsistä. Tiedoista tulee muun muassa ilmi se, että vaikka peli sijoittuu samaan Albionin satumaailmaan kuin sarjan aiemmatkin osat, se ei ole niille suoraa jatkoa.

Fable Legends toimii uutena alkuna, joka peruuttaa aikaan, jolloin taikuus oli voimissaan eikä sankareiden kiltoja ollut olemassa. Kevyt toiminta ja outo huumorit ovat yhä mukana, mutta tällä kertaa pelistä muokataan moninpelipainotteinen kokemus.

Sankarit valitsevat retkilleen kolme kumppania, joiden yksilöllisiä taitoja tarvitaan vaarojen voittamiseksi. Sankarit voivat myös kehittää kykyjään ja muokata ulkonäköään käymällä esimerkiksi kampaajalla. Jos verkosta ei löydy tarpeeksi kavereita, mukaan voi napata myös tekoälykumppaneita.

Vastuksen sankareille luovat yksinäiset pahikset, joilla pelaaminen poikkeaa selvimmin aiemmista osista. Pahiksen rooliin kuuluu nimittäin ripaus taktiikkaa. Sankareiden astuessa alueelle pahiksen on aseteltava minionit ja ansat otollisiin paikkoihin, käskytettävä suojattejaan ja laukaistava ympäristöpohjaisia hasardeja - kaikki keinot kun ovat sallittuja sankareiden kukistamiseksi.

Kinectiä ei käytetä ydinmekaniikkoihin, mutta sitä voi hyödyntää minipeleissä ja pahikset voivat käyttää äänikomentoja minioneidensa käskyttämiseen. Liikeohjausta ei tueta taktikoinnissa.

Millainen tulevaisuus Albionia odottaa, se nähdään aikaisintaan ensi vuonna, jolloin betatestaus alkaa. Julkaisuaikaa ei vielä vahvistettu.

Fable Legends
MMO? Ehei, mutta moninpeli on hyvin keskeisessä osassa kokemusta.

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä