Suomi
Gamereactor
uutiset
Fable Fortune

Fable Fortune löysi rahoituksen, Kickstarter-kampanja keskeytettiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Fable Fortune -digikorttipelin Kickstarter-kampanja näytti jo hetken olevan matkalla katastrofiin. Se oli kerännyt parissa viikossa 250 tuhannen punnan tavoitteestaan vain viidenneksen, mutta nyt entisten Lionhead Studiosin työntekijöiden uudella Fable-pelillä saattaakin olla luvassa onnellinen loppu - tai ennemmin onnellinen jatkokehitys.

Flaming Fowl Studios ilmoitti, että se on onnistunut keräämään rahoituksen Fable Fortuneen ulkoisesti, joten Kickstarterin yhteisörahoitus ei ole enää tarpeen.

"Kiitos innokkuutenne ja tukenne, voimme ilolla julkistaa, että olemme onnistuneet keräämään tarvittavan kehitysrahoituksen projektille -- Voimme jatkaa pelin parannusten parissa edelleen ja päästää isomman määrän pelaajia aloittamaan testaamisen", kertoi studio Kickstarterissa.

Fable Fortunessa on määrä alkaa beta joskus loppukesästä tai alkusyksystä jatkamaan parhaillaan käynnissä olevaa suljettua alfavaihetta. Kickstarteriin osallistuneet palkitaan automaattisella pääsyllä molempiin vaiheisiin.

HQ
Fable Fortune

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Fable Fortune sulkeutuu ensi kuussa

Fable Fortune sulkeutuu ensi kuussa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Fable Fortune on Fablen maailmaan sijoittuva keräilykorttipeli. Julkaisu tapahtui heinäkuussa 2017, ja loppu koittaa ensi kuussa Xbox Onella ja PC:llä. Kehittäjät...

0
Fable Fortune julkaistaan 11. heinäkuuta

Fable Fortune julkaistaan 11. heinäkuuta

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Flaming Fowl Studios ja Mediatonic ovat ilmoittaneet Fable Fortunen pääsevän vapaaksi PC:llä ja Xbox Onella 11. heinäkuuta. Käsiksi peliin pääsee Founder's Packin kautta,...



Ladataan seuraavaa sisältöä