Suomi
Gamereactor
uutiset
Fable Fortune

Fable Fortune heittää hyvästit Early Accessille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Fablen maailmaan sijoittuva keräilykorttipeli Fable Fortune on valmistunut. Peli jättää seitsemän kuukautta kestäneen Early Access -vaiheen taakseen torstaina 22. helmikuuta. Lopulliseen peliin on saatu ympättyä useita uusia ominaisuuksia, kuten sankareiden taustoja valottava yksinpelikampanja, aloittelijoita tukeva deck-avustaja sekä vastustajien onnitteluun (tai kuumotukseen) soveltuva emote-systeemi. Taktista silmäänsä voi testata liigoissa, ja löytyypä pelistä myös co-op-moodi.

Monien muiden keräilykorttipelien tapaan kyseessä on free to play -julkaisu, johon myydään korttipaketteja ynnä muuta maksullista sisältöä. Nyt on myös viimeiset hetket hankkia Early Access Founder's Pack, jos ennakkotarjous kiinnostaa. Fable Fortune löytyy Xbox Onelle ja Steamin kautta PC:lle.

Kehityksestä vastaa Flaming Fowl Studios, joka perustettiin Microsoftin alas ajaman Fable-kehittäjä Lionheadin raunioilta.

Fable Fortune
Fable Fortune
Fable Fortune
Fable Fortune

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Fable Fortune sulkeutuu ensi kuussa

Fable Fortune sulkeutuu ensi kuussa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Fable Fortune on Fablen maailmaan sijoittuva keräilykorttipeli. Julkaisu tapahtui heinäkuussa 2017, ja loppu koittaa ensi kuussa Xbox Onella ja PC:llä. Kehittäjät...

0
Fable Fortune julkaistaan 11. heinäkuuta

Fable Fortune julkaistaan 11. heinäkuuta

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Flaming Fowl Studios ja Mediatonic ovat ilmoittaneet Fable Fortunen pääsevän vapaaksi PC:llä ja Xbox Onella 11. heinäkuuta. Käsiksi peliin pääsee Founder's Packin kautta,...Ladataan seuraavaa sisältöä