Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | A Highland Song
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Exoprimal

   Exoprimalin julkaisutraileri antaa meille uuden katsauksen tarinaan

   Peli julkaistaan ​​konsolilla ja PC:llä 14. heinäkuuta.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Exoprimalin viimeinen traileri on saapunut, ja se valmistaa meidät julkaisuun muutamalla vauhdikkaalla minuutilla, jossa näemme dinosaurustaistelua, pomokamppailuja ja paljon muuta pelin tarinaa.

   Huolimatta siitä, että Exoprimal on vain online-peli, sen pääpaino näyttää olevan tarinassa. Tämä tarkoittaa, että opit siitä sitä enemmän, mitä useammin peliä pelaat.

   Laukaisutrailerista näemme, että Leviathan ei ole ainoa pahis, jonka kanssa joudumme kamppailemaan, kun pyrimme pysäyttämään tekoälyn sen luomilla loputtomilla taistelukentillä. Odotamme jännityksellä, kunnes pääsemme ampumaan valtavia dinolaumoja.

   Exoprimal julkaistaan ​​14. heinäkuuta PC:lle, Playstationille ja Xboxille.

   HQ
   Exoprimal

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   0
   Lauantain arvostelussa Exoprimal

   Lauantain arvostelussa Exoprimal

   UUTINEN. Kirjoittaja Toni Turunen

   Lähtökohtaisesti paljon hypetetty julkaisu sisältää monia hyviä elementtejä, mutta aivan terävimpään kärkeen ei päästä.   Ladataan seuraavaa sisältöä