Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | A Highland Song
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Exoprimal

   Exoprimal juhlii miljoonan pelaajan rajan ylittämistä

   Nappaa itsellesi ilmainen asuste ensi kuussa osana seuraavaa päivitystä.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Exoprimal on äskettäin juhlinut miljoonan pelaajan rajan rikkoutumista. Dinosaurukset vastaan Mechit -teemainen PvPvE-peli julkaistiin kunnolla noin kaksi viikkoa sitten, ja siitä lähtien se on rakentanut vahvaa pelaajakuntaa etenkin ulkoisen habituksen kautta.

   Uutisen vahvisti pelin Twitter-sivu, joka ilmoitti meille myös ilmaisesta Skywave-skinistä, joka on tulossa saataville 16. elokuuta Exoprimal-päivityksessä.

   Exoprimal julkaistiin Playstationille, Xboxille ja PC:lle julkaisun yhteydessä, mutta se oli saatavilla myös Day One -sivustolla Game Passissa, mikä on todennäköisesti lisännyt pelaajien määrää. Silti miljoonan saavuttaminen on vaikuttava suoritus.

   Oletko jo kokeillut Exoprimalia?

   Exoprimal

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   0
   Lauantain arvostelussa Exoprimal

   Lauantain arvostelussa Exoprimal

   UUTINEN. Kirjoittaja Toni Turunen

   Lähtökohtaisesti paljon hypetetty julkaisu sisältää monia hyviä elementtejä, mutta aivan terävimpään kärkeen ei päästä.   Ladataan seuraavaa sisältöä