Suomi
Gamereactor
esports

Excel Esports on uudistanut sponsorointinsa EE: n kanssa

Ja pari on hahmotellut uusia tavoitteitaan esports-tilassa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lontoossa toimiva esports-organisaatio Excel Esports on ilmoittanut uusineensa sponsorisopimuksensa teleyhtiö EE:n kanssa. Kuten uudessa blogikirjoituksessa todettiin, meille kerrotaan, että tämä laajennus sitoo nämä kaksi yhteen vuoteen 2025 asti ja näkee edelleen EE-logon ja brändäyksen Excel-pelipaidoissa tulevaisuudessa.

Tämän lisäksi pari lyöttäytyy yhteen erilaisia tavoitteita ajatellen. Molemmat pyrkivät edistämään osallisuutta, rakentamaan parempaa esports-kulttuuria ja parantamaan esports-kokemusta uusilla tuotteilla ja palveluilla.

"On kunnia ilmoittaa kolmen vuoden kumppanuuslaajennuksestamme EE: n kanssa, mikä tekee tästä yhden pisimmistä kumppanuuksista esports-historiassa", sanoi Mark Carter, Excel kaupallinen johtaja. "Yhdessä ymmärrämme, miten tärkeää on luoda uraauurtavia aloitteita ja mahdollistaa mahdollisuuksia edistää ja tukea osallistavampia peliyhteisöjä. Odotamme innolla, että pääsemme jakamaan lisää jännittäviä yksityiskohtia, kun aktivoimme kumppanuutta yhdessä."

Kaupan taloudellisista seikoista ei ole mainintaa.

Excel Esports on uudistanut sponsorointinsa EE: n kanssa


Ladataan seuraavaa sisältöä