Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Evil Geniusesin Overwatch-tiimi hajosi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pitkän linjan e-urheiluorganisaatio Evil Geniuses kertoo vapauttaneensa koko Overwatch-tiiminsä pelaajien ilmaisemien synergiahuolien vuoksi. Tiimin jäsenet jatkavat pelin parissa vapaina agentteina. Organisaation mukaan päätös oli yhteinen ja eduksi kaikille osapuolille.

Evil Geniuses osallistuu myös Call of Dutyyn, Dotaan, Haloon ja taistelupeleihin. Se ei sulje pois paluuta kilpailulliseen Overwatch-pelaamiseen myöhemmin uudella tiimillä.

Useat muutkin organisaatiot ovat pudottaneet Overwatch-tiiminsä tänä vuonna. Näihin lukeutuvat muun muassa Team Dignitas ja CompLexity Gaming. Spekulaatioissa myllerryksen on arveltu liittyvän tulevaan Overwatch Leagueen.

Overwatch
Photo: Evil Geniuses

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä