Suomi
Gamereactor
uutiset
Eve Online: The Second Genesis

EVE Online päivittyy jälleen

Apocrypha-lisäpaketti päivittää niin grafiikoita kuin sisältöäkin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Harvinaiseen viiden vuoden ikään ehtinyt avaruus-MMORPG Eve Online laajentuu jälleen. Tuleva Apocrypha on järjestykseltään kymmenes laajennus ja se vetää pakkaa monellakin tapaa uusiksi.

Sisällöllisesti Apocrypha lupaa paljon. Avaruuden rakenne muuttuu, kun madonreikiä poksahtelee sinne tänne, yhdistäen tutkimattomia seutuja New Edenin tuttuihin maisemiin. Näiden kosmisten häiriöiden takaa löytyy luonnollisesti runsaasti vaaroja, mutta myös kehittynyttä teknologiaa -- Tech 3 -modulaarialukset ovat muokattavia lavetteja, jotka voi tarpeen vaatiessa muuttaa rahtialuksesta rynnäkkötykistöksi.
Uusien herkkujen lisäksi tehtäviin saadaan eeppisiä tarinankaaria. Näiden pitkien ja moniosaisten tehtäväketjujen luvataan sisältävän epiikan lisäksi myös hyvää kerrontaa sekä älykkäämpiä ja tappavampia vihollisia.

Ja, kuten pelin kehittäneelle CCP:lle on tyypillistä, laajennus on täysin ilmainen.

Uudella ajalla on kuitenkin hintansa. Kulttisuosiota nauttinut Eve Online on pyörinyt mainiosti kymmenenkin vuotta vanhoilla nuhapumpuilla, kiitos alhaisten tehovaatimusten ja optimoidun koodin, mutta nyt se aika jää taa. Nyt koneilta vaaditaan hiukan enemmän tehoa, mutta mistään kohtuuttomasta ei silti edelleenkään ole kyse.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä