Suomi
Gamereactor
uutiset
Eve Online

EVE: Alus tuhoutui, $1300 tappiot

Avaruus on julma rakastaja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Avaruus-MMO EVE Online on kuuluisa siitä, että sen oppimiskäyrä on jyrkkä, ja että sen maailmassa pelaajat sanelevat mitä tapahtuu. Peliä pyörittävä CCP vain valvoo, että koodiin ei kajota, ja että palvelimet toimivat moitteetta. Tämä on mahdollistanut pelin, jossa pelaajat itse vaikuttavat maailman rakenteeseen taloustilannetta ja suuryhtiöpolitiikkaa myöten.

EVE on kuuluisa myös siitä, että siellä kalliin aluksen hajoaminen tarkoittaa pahimmillaan viikkojen ansioiden menetystä.

Toisille se tarkoittaa 1200 dollarin tappiota.

Pitääkseen pelisäännöt selvinä ja rahahuijarit aisoissa, CCP lanseerasi peliinsä PLEX-kortit. Esineet ovat käytännössä 30 päivän peliaikakortteja, joita voi myydä huutokaupassa -- näin ollen runsaasti rahaa tienaava pelaaja voi ostaa pelin sisäisellä rahalla itselleen peliaikaa, ja näin touhuta tyhjiössä ilmaiseksi, ja oikeassa elämässään varakas pelaaja voi hankkia itselleen virtuaalirahaa hankkimalla PLEX-kortteja ja myymällä niitä huutokaupassa.

Koska PLEX:it ovat rahanarvoista tavaraa, niiden kuljettaminen suojaamattomien alueiden läpi on todella vaarallista. Tämän oppi kantapään kautta yksinäinen pilotti, joka kuskasi yhden heikkokestoisen hävittäjän ruumassa 74 PLEX-korttia, ja jäi tietysti piraattien saaliiksi. Peltipurkkinsa tuhoutuessa pilotti menetti 74 kertaa 30 päivää peliaikaa, eli hulppeasti 1295 dollarin arvosta lastia.
Piraattien suureksi harmiksi kaikki 74 PLEXiä räjähtivät uhrin aluksen mukana.

Lähde: Massively.com

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Eve Onlinen tositarinat nyt sarjakuvana

Eve Onlinen tositarinat nyt sarjakuvana

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Eve Online ei äkkiseltään kuulosta tarinapeliltä, mutta sen pelaajat ovat onnistuneet luomaan siihen aivan omaa sisältöään juonitteluiden avulla.Ladataan seuraavaa sisältöä