LIVE
HQ
logo hd live | Sker Ritual
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   esports
   League of Legends

   Karmine Corp on tehnyt muutoksia LEC-joukkueensa valmennushenkilöstöön

   Kauhean Winter Splitin jälkeen valmennushenkilöstö on nähnyt ravistelun.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Karmine Corpilla on ollut aivan kauhea Winter Split League of Legends EMEA Championship, sijoittuen kuolleeksi viimeisenä 2-7 kampanjan jälkeen. Sanomattakin on selvää, että tämä tulos ei ole mennyt hyvin joukkueen omistajien kanssa, ja nyt muutos on jo tehty toivoen estävän samanlaisen tuloksen Spring Split.

   X: n lausunnon mukaan Karmine Corp on päättänyt vapauttaa valmennustehtävät entiseltä päävalmentajalta Jakob "YamatoCannon" Mebdiltä ja antaa sen sijaan vastuun entiselle apuvalmentajalle Rehareha "Reha" Ramananalle.

   Karmine Corp on todennut, että keskustellaan siitä, mikä YamatoCannonin rooli on seurassa, ja että hänen tulevaisuutensa joukkueessa on edelleen epäselvä.

   Organisaatio kuulosti: " Teemme edelleen parhaamme edistääksemme klubia ja voittaaksemme mestaruuksia, vaikka tähän liittyisi monimutkaisia päätöksiä."

   League of Legends

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   2
   League of LegendsScore

   League of Legends

   ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

   League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.   Ladataan seuraavaa sisältöä