Suomi
Gamereactor
esports
Tekken 8

Tekken World Tour palaa huhtikuussa, pelataan Tekken 8

Täysin henkilökohtaisena kilpailutapahtumana.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bandai Namco on ilmoittanut, että tuleva Tekken World Tour kausi tulee olemaan suuri. Muutaman päivän kuluttua tapahtuvan Tekken 8 julkaisun jälkeen tuleva esports-kausi pelataan odotetulla nimikkeellä ja se on myös täysin henkilökohtainen kilpailutapahtuma.

13. huhtikuuta alkavalle kaudelle kerrotaan, että kausi sisältää maailmanlaajuiset ja alueelliset tulostaulukot ja että Master, Master +, Challenger ja Dojo -tasot palaavat henkilökohtaisiin tapahtumiin. Pelaajat, jotka keräävät eniten pisteitä näillä tasoilla, nousevat tulostaulukoissa varmistaakseen paikan Global Finals -turnauksessa, jossa seuraava Tekken World Tour mestari kruunataan.

Muuten meille kerrotaan, että tulevalla kaudella on kolme uutta kumppania; Chipotle, Venum ja Victrix. Jokainen auttaa laajentamaan kilpailutilannetta lahjoilla, uusilla vaatelinjoilla ja erikoispainotuotteilla.

Lopuksi on vahvistettu, että vuoden ensimmäinen Master + turnaus järjestetään EVO Japanissa 27.-29. huhtikuuta. Tällä kaudella järjestetään myös toinen Master + -turnaus.

Tekken 8

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä